Marketing op meerdere niveaus - MLM

Directe verkoop of relatiemarketing; het echte werk.

Beschrijving van het geval: Rechtstreekse verkoop maakt het mogelijk dat producten rechtstreeks van de producent naar de consument circuleren, waarbij alle traditionele tussenpersonen (importeurs, groothandelaren, detailhandelaren, enz.) worden vermeden.

Het is een verkoop op basis van communicatie, mond-tot-mondreclame.
Netwerkmarketing is een distributiesysteem dat werkt door middel van relatiemarketing. Netwerkmarketing geeft iedereen de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten, een kans die iedereen in zijn eigen tempo kan doen zonder de ongemakken en risico's van het starten van een bedrijf.

Het inkomen uit deze baan is gekoppeld aan hoe u uw bedrijf zult ontwikkelen, hoe en hoe snel u zult werken, en de wil en het enthousiasme dat u zult tonen, de acties die u zult ondernemen en ten slotte de doelstellingen die u voor uzelf zult stellen, ten slotte hangt uw succes van u af, in tegenstelling tot elk ander beroep.

Assistant F.O.B

Administratief medewerker F.O.B - Aloë Vera Forever Living MLM-distributeur. Aloë Web Assistent.

Voordat u aloë vera consumeert voor welzijn, energie, vitaliteit, schoonheid en fitness,  vragen na registratie (klant of distributeur) bij ID Forever Living.

Deal van de maand: de FLP-franchise

Het bedrijf dat we u voorstellen, is een concept voor het opzetten van een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar over de hele wereld heeft bewezen en dat veel mensen in staat stelt om professionele situaties en interessante inkomsten te creëren zonder enig financieel risico te nemen.

De voordelen van de deal

Voordelige productkortingen en bonussen op basis van uw resultaten Je stelt je eigen doelen. Je werkt in je eigen tempo, vanuit huis Geen voorraden te maken, geen kosten U profiteert van de status van VDI (Independent Home Seller) U heeft de mogelijkheid om uw eigen team van distributeurs samen te stellen, waardoor u uw inkomsten kunt verhogen. U profiteert van een gratis trainingsprogramma en voortdurende ondersteuning.

Vergoeding

Remise sur les ventes directes (évolution en %) Bonus divers en fonction du chiffre réalisé Remise supplémentaire et ou voyages suite aux challenges mis en place.

Facebook

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies