Multi Level Marketing - MLM

Beschrijving van de case marketing

De teamleider van uw
Naam: KONE FOPOSSI LYLIAN ANGELINE
FOB-ID 310002008957
Forever Living NL

Het geval dat wij u presenteren is een concept van de schepping waarvan is bewezen voor meer dan 30 jaar over de hele wereld en bedrijf waarmee, naar velen ertoe, professionele situaties en interessante inkomsten te creëren zonder financieel risico.

Rechtstreekse verkoop

maakt het mogelijk om de producten rechtstreeks bij de producent aan de consument, het vermijden van alle traditionele tussenpersonen circuleren (invoerders, groothandelaars, detailhandelaars, enz...).

Het is een verkoop op basis van de mededeling, woord van mond.
Netwerkmarketing is een distributiesysteem dat via relationship-marketing werkt. Netwerkmarketing biedt iedereen de mogelijkheid om te beginnen met zijn eigen bedrijf, een kans dat iedereen zijn eigen tempo zonder de nadelen en risico's van ondernemerschap kan realiseren.

Inkomsten voor deze business zijn gerelateerd aan hoe u uw zaak, hoe zal ontwikkelen en de snelheid waarmee u werken zult, en de wil en het enthousiasme dat u bewijs op de acties die u zal, en ten slotte aan de doelstellingen die u instelt, eindelijk uw succes hangt van u, in tegenstelling tot alle andere beroepen.

De voordelen

Voordeligste productkortingen en bonussen gebaseerd op uw resultaten u u uw eigen doelstellingen. U werkt in uw eigen tempo, u geen voorraden om te beseffen, geen vulstoffen kunt u profiteren van de status van VDI (verkoper thuis onafhankelijk) u de mogelijkheid om te maken van uw eigen team van distributeurs, zodat u kunt verhogen van uw winst. Krijg je een gratis training en voortdurende steun programma.

De vergoeding

Korting op de rechtstreekse verkoop (wijzigingen in %) Verschillende bonussen afhankelijk van de gerealiseerde figuur extra korting en/of reizen na de uitdagingen instellen.