Zorgeloos de herfst door met Forever

Kom de herfst zorgeloos door met Forever

De herfst is een bijzonder seizoen. Je bent vaker binnen en maakt daardoor minder vitamine D aan. De luchtvochtigheid stijgt, wat de verspreiding van verkoudheid kan versnellen. Wind en kou maken je huid droger. Maar laat deze kleine ongemakken je herfstpret niet bederven! Forever helpt je graag om je van binnen en van buiten goed te voelen. Haal dus het meeste uit de herfst met onze producten!

Blijf gefocust op het werk

Zelfs achter uw bureau kunt u genieten van de voordelen van de zee door de Forever Arctic Sea als aanvulling te nemen.

Dit voedingssupplement uit de zee voorziet u van uw dagelijkse dosis essentiële vetzuren. Ons lichaam is niet in staat om ze zelf te synthetiseren, daarom komt dit supplement op het juiste moment! De vetzuren EPA en DHA ondersteunen de werking van het hart. DHA draagt ook bij aan een normale hersen- en zichtfunctie.

Tip: de genoemde gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van
250 mg DHA en EPA, waardoor dit product een goede dagelijkse aanvulling is op uw dieet.
Ik koop de Forever Arctic Sea

Aankondiging einde productie Forever Aloe Heat Lotion!

Vanwege een wijziging in de EU-regelgeving hebben we de moeilijke beslissing genomen om de verkoop van Aloë Heat Lotion (artikel nummer 64) en Aloe Heat Lotion-monsterpakketten (artikelnummer 10623) voor welzijn en gezondheid na 17 december 2022 te stoppen.

Dit besluit, dat van invloed is op alle EU-markten, was gebaseerd op een nieuwe verordening in de EU die het gebruik van methylsalicylaat beperkt, dat warmte veroorzaakt in onze Aloë Heat Lotion-formule. We hebben geprobeerd dit product te herformuleren, maar met het nieuwe verlaagde percentage kon het niet voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

 

Facebook

Hoe bescherm je je huid tegen de kou?

Met onze Aloe Propolis Cream kun je al het weer trotseren! In deze tijd van het jaar worden de dagen kouder, waardoor onze huid vaak ruwer en schraalder wordt. Met 74% aloë vera is deze crème ultra voedend dankzij een rijke mix van aloë vera extracten, bijenpropolis en kamille. Het perfecte hydraterende en beschermende product voor elke herfstdag.

Tip: het einde van het jaar en dus de feestdagen naderen met rasse schreden! Met de Aloe Propolis Cream heb je het ideale cadeau al bij de hand!

Geniet van alle voordelen van de natuur

De ene dag nodigt de zon je uit, de volgende dag is het koud en beland je onder een onverwachte stortbui. De Forever ImmuBlend biedt ondersteuning bij een plotselinge weersverandering. Dit voedingssupplement bevat maitake en shiitake, twee krachtige en uitstekende paddenstoelpoeders voor de herfst. Dit supplement bevat ook prebiotica, lactoferrine (een multifunctioneel eiwit), om nog maar te zwijgen van vitamine C, D3 en zink die bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem.

Tip: Forever ImmuBlend bevat lactose. Gebruik dit supplement niet als u lactose-intolerantie of allergie heeft. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.
Ik koop de Forever ImmuBlend