Aloë Body Conditioning Crème

Aloe Body Conditioning Creme is een verstevigende crème die kan worden gecombineerd met Aloë Body Toner en zorgt ervoor dat huidweefsels hun tonus behouden of terugkrijgen.

Aloë Body Conditioning Crème op basis van aloë vera (33%) is verrijkt met plantaardige oliën en plantenextracten. Het wordt gebruikt in combinatie met de Aloë Body Toner, maar kan ook alleen worden gebruikt op de delen van het lichaam die moeten worden verstevigd. Het is ideaal voor de buste, nek en alle lichaamsdelen die niet kunnen worden bedekt met een nauwsluitend kledingstuk.

Deze complementaire elementen van de aantrekkelijke Aloë Body Care Set, ref. 55, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet, helpen cellulitis te verminderen. Er zijn verschillende redenen voor het verschijnen van cellulitis. Het is zowel een onbalans in hormonale activiteit als de significante aanwezigheid van oestrogeen die kan bijdragen aan dit uiterlijk. Het kan ook te wijten zijn aan depressie van het vasculaire systeem.

Facebook

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies