Voor altijd Aloë Scrub

Forever Aloe Scrub is een scrubcrème die speciaal is ontworpen om de poriën van de huid diep te reinigen, dode cellen te verwijderen en de glans en frisheid van de opperhuid te herstellen.

De combinatie van jojoba-microsferen en verse aloë vera-gel exfolieert de huid op milde wijze. De teint krijgt zijn glans terug, de huid ademt en krijgt weer een glad en gelijkmatig satijnachtig uiterlijk.

Deze zeer zachte formule maakt dagelijks gebruik mogelijk (vooral aanbevolen voor rokers of vrouwen die make-up met foundation aanbrengen). Zo niet, dan zijn twee tot drie scrubs per week voldoende. 

Het is belangrijk op te merken dat deze scrub geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest kwetsbare; Het kan daarom met vertrouwen worden gebruikt door mensen die normaal gesproken allergisch zijn voor "traditionele" scrubs die veel te schurend zijn. Meervoud van Monsieur!

Facebook

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies