De prostaat op een dagelijkse basis behandelen

Prostaat: getuigenis

Getuigenis van Anita Weissenstein. 10,2009.
% ALOEVERA336X280%
Mijn vader heeft ontvangen van mijn deel van de gel van de aloëVera Gel, Aloe Vera Gelly en voor eeuwig Pro6 als geschenk en dronk voor ongeveer een maand en een half, 's morgens en 's avonds van 30 ml. Hij was het gevoel goed en heeft niet gemerkt eventuele wijzigingen. Toen kwam dit:
Tijdens een routine controle vond de arts een prostaat hoogna een bloed. Het was 9,9. Al is van 4, de verdenking van kanker. Bovendien verklaarde zijn prostaat hadden verstokt en de dokter dat verharding naast het hoge tempo zeer ongunstige was. 15 dagen later nam hij een afspraak voor een collectie van weefsel. Tijdens deze 15 dagen, mijn vader groeide maken van-3 keer per dag 60 ml.
Daarnaast maakte hij 2 keer per dag een klysma met 30 ml gel van Aloe Vera Gelly. Na slechts een paar dagen van het nemen van de hoogste dosis en klysma's, merkte hij een verbetering toen hij moest plassen. Hij was meer actief. Toen kwam de dag van het weefsel monster. Zijn prostaat werd opnieuw onderzocht. Ze had veranderd, het was zo hard, maar niet nog normaal. Een paar dagen later kwam de resultaten van de bemonstering, het was verrassend, alles in orde was.
Aangezien mijn vader weer normaal plassen kan. Hij merkte ook op dat de bollen hij in handen en die de moeite hem veel genomen had (hij kon hele stukken van huid verwijderen).
verdwenen.