Activator

AloëVera Activator of Forever Aloe Vera Activator voor verzorging van het gezicht (ogen, mond, tanden, tandvlees, oren, dressings, kompressen en sprays).

De Aloë Activator: voor de ogen

Aloë Activator voor de ogen : Verdun Aloë Activator in zoute (halve, halve) bereid in kleine hoeveelheden te houden in de koelkast. Doe 1-2 druppels meerdere malen per dag. Cataract, conjunctivitis, irritaties, allergieën...

Activator voor de oren

Aloë Activator voor de oren : massa rond de oren met Aloë Activator.
  • Wacht 3 tot 5 minuten te laten drogen en vervolgens massage met aloëVera Gelly.
  • De binnenkant van de oren, zet een goed doorweekt katoen van Aloë Activator: 2 keer in 3 uur. Snel in ca en enige opluchting pijn s.

Aloë Activator voor tanden en tandvlees

Aloë Activator voor de wonden van kunstgebitten, Aften, dat bloeden tandvlees: om te zorgen voor effectieve, toepassen van 8 tot 10 keer per dag met je eigen vingers, 1 of 2 tegelijk daalt. Gebruik geen katoen omdat het absorbeert Aloë Activator tevergeefs.

De Aloë Activator voor de neus

Je kunt Aloe Activator in kleine sproeiflacon (verstrekt door FLP), waardoor een beetje mist, handig voor de neus of ogen.

Voor likdoorns, eelt, Partridge eieren

Massage met pure aloë Activator, breng dan gelei en zetten een pleister. Min 2 keer per dag, 's morgens en 's avonds.

Aloë Vera Activator in gynaecologie

Aloë Activator in gynaecologie; gynaecologische klysma: een kwart van gekookte en gekoelde water + 1 tot 2 eetlepels Aloë Activator. De eerste dagen, kan de vrouw het gevoel een koken of branden sensatie dat verdwijnt snel, maar het is belangrijk om te zeggen dat de persoon gerust te stellen. De Aloë Activator verandert de pH en juist als er probleem is, betekent dit dat de pH is veranderd.

Aloë Activator, facelift

Aloë Activator voor huid, gezicht masker, facelift, facelift: Aloë Activator + roze klei (masker poeder); Meng een theelepel aloë Activator en een theelepel gemalen klei voor een facelift!

Bestelling