Activator - Activateur

Aloë Vera Activator of Forever Aloë Vera Activator: geconcentreerde vloeibare aloë vera zonder pulp - ogen, mond, oren, verbanden, kompressen en sprays. Forever Aloe Activator behoudt al zijn werking gedurende 5 jaar!

Aloë Vera Activator Voor Ogen

Aloë Activator voor de ogen: Verdun Aloë Activator in zoutoplossing (half, half) bereid in kleine hoeveelheden om in de koelkast te bewaren. Doe meerdere keren per dag 1 tot 2 druppels. Staar, conjunctivitis, irritaties, allergieën...

Verzorging - Aloë Oor Activator

Aloë Activator voor de oren: masseer rond de oren met Aloë Activator. Wacht 3 tot 5 minuten om te drogen en masseer vervolgens in met Aloë Vera Gelly. Leg aan de binnenkant van de oren een wattenschijfje dat goed gedrenkt is in Aloë Activator: 2 keer binnen 3 uur. Definitieve en snelle verlichting in gevalvan pijn.

Aloë Activator voor de mond: tanden en tandvlees

Aloë Activator voor prothesezweren, aften, bloedend tandvlees: om effectief te zijn, 8 tot 10 keer per dag aanbrengen met schone vingers, 1 tot 2 druppels per keer is voldoende. Gebruik geen katoen, omdat het Aloë Activator absorbeert in puur afval.

Aloë Activator voor de neus

U kunt Aloë Activator in een kleine spuitfles (geleverd door FLP) doen, die een kleine nevel maakt, handig voor de neus of ogen.

Voor likdoorns, eelt, patrijsogen

Masseer met pure Aloë Activator, breng vervolgens gelei aan en doe een verband aan. Min. 2 keer per dag, 's morgens en 's avonds.

Aloë Vera-activator in de gynaecologie

Aloë-activator in de gynaecologie; gynaecologisch klysma: een kwart gekookt en afgekoeld water + 1 tot 2 eetlepels Aloë Activator. De eerste paar dagen kan de vrouw een branderig gevoel voelen dat snel vervaagt, maar het is belangrijk om dit te melden om de persoon gerust te stellen. De Aloë Activator verandert de pH en als er een probleem is, betekent dit dat de pH is gewijzigd.

Aloë Activator, Facelift

Aloë Activator voor de huid, gezichtsmasker, lifting, verjonging: Aloë Activator + Pink Clay (maskerpoeder); meng een theelepel Aloë Activator en een lepel kleipoeder voor een facelift!

Bevelen

Facebook

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies