Aloe Vera Gelly

Aloe Gelly is geconcentreerde aloë vera gel (pulp geëxtraheerd uit de aloë vera plant barbadensi) in een buis.De Aloë Vera gel of Aloe Vera Gelly effectief kan zijn in geval van: brandwonden, bevriezing, zonnebrand, blaren, luieruitslag baby, huiduitslag, netelroos, scheren, schaafwonden, insectenbeten, jeuk , allergische reacties, vlooien, huiduitslag, puistjes in kinderziekten, gesprongen, gebarsten, gebarsten lippen, roos, seborrhea, haaruitval, eczeem, dermatitis, impetigo, psoriasis, zweren, zweren, lichaamsgeur, huidkanker, gordelroos , gevoelige tepels bij zogende vrouwen, ingegroeide nagels, acne, ouderdomsvlekken, wratten, gevoelige mollen, snijwonden, kneuzingen, snijwonden, verwondingen, chronische zweren, steenpuisten en abcessen, blaren, herpes simplex (mond en lippen) minor keelpijn, irritatie van de mond, aften, gingivitis, amandelontsteking, ziekten van de mond en het tandvlees, stafylokokken infecties, conjunctivitis, hoornvlies zweren en staar, gaatjes in de oren infecties, voetschimmel, ringworm en andere schimmelinfecties, anale jeuk, vulvaire, vaginale infectie, venerische laesies, krampen, verstuikingen, kneuzingen, ontstekingen, tendinitis en bursitis.

De Gelly Aloë vera kan worden toegepast elke nacht op schone gezicht. Eenmaal gereinigd gezicht (Milk Scrub ref 43 -. Blijvend Aloe Scrub Ref 60), van toepassing Aloë First (ref 40) en gelei op de top. Gecombineerd met ioniseren (schoonheidsspecialiste), Jelly zorgt opheffing van de huid.

Het is een goed haar gel. Het bevat geen alcohol en het haar niet breken. Het vergemakkelijkt de styling en voedt de hoofdhuid.

Het wordt sterk aanbevolen om toe te passen Aloë Vera Gelly afgewisseld met Propolis Cream (ref 51) voor het zwaard van bed, zweren en spataderen zweren, uit voorzorg eerst te hebben genomen van toepassing Aloë First ( ref 40) of Activator (punt 52).

Voor aambeien, kan men zetpillen te maken. Voor urineweginfecties en vaginale afscheiding,kan van eieren. Dit is soeverein! Doe de gelei in aluminiumfolie, geven de vorm en bevriezen.

Aloe Vera Jelly is ontworpen om te voorzien van alle comfort en welzijn aan deze kleine kwaaltjes van het dagelijks leven. Het is een belangrijk product in elk huis. Voorleggen om je heen is een van de meest nuttige diensten die u kunt maken.

Acheter l'Aloe Vera Gelly - Jelly

Composition

  • Gel d'Aloe Vera stabilisé (85%),
  • Tocophérol (vit. E naturelle),
  • Acide ascorbique (vit. C naturelle),
  • Allantoïne,
  • Extrait végétal (avocat, camomille, concombre, romarin).
Facebook

ASALE10


Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies