Aloë MPD

Aloë vera onderhoud Aloë MPD is een sterk geconcentreerd, multifunctioneel vloeibaar wasmiddel, een veelzijdig fosfaatvrij product. Aloë MPD is geschikt voor de verzorging van linnen (alle textiel) en voor het wassen van vloeren, ramen, borden, keukens, enz.

Fosfaatvrij, biologisch afbreekbaar.

Elke week gebruiken we meerdere wasmiddelen om schoon te maken. Forever Living Products heeft dit effectieve en echt zuinige product geïntroduceerd voor het reinigen van het hele huis, van vloer tot plafond!

Dit bijzonder effectieve en zuinige reinigingsmiddel is uniek voor het verwijderen van vuil, vet en vlekken en is perfect voor het reinigen van het hele huis van vloer tot plafond, inclusief afwassen, wassen, - alles in één product! De aloë vera-formule respecteert de pH-waarde van de huid en maakt het wasgoed schoon en soepel. Zacht voor handen en kleding.

Gebruik puur of verdund. Niet in de vaatwasser gebruiken.

Facebook

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies