Kan iedereen de gel gebruiken?

Tout le monde peut-il utiliser l'Aloe véra ?

Het gebruik van verse pulp of producten die het in gestabiliseerde vorm bevatten: in het licht van wetenschappelijk werk dat in de afgelopen twintig jaar is gepubliceerd en talloze getuigenissen die tot op heden het geloof waardig zijn van gebruikers van over de hele wereld. het vruchtvlees van het Aloë Vera blad:


  • is vrij van enige toxiciteit en volledig onschadelijk
  • heeft geen onverenigbaarheid met andere therapieën
  • heeft geen contra-indicatie
  • veroorzaakt volgens de aanbevolen gebruiksvoorwaarden geen bijwerkingen.


Het kan daarom op elke leeftijd en onder alle omstandigheden worden gebruikt zonder de minste bijbedoeling, ongeacht de vorm van presentatie.
Slechts één kleine beperking die allergische landen betreft. Hoewel het uiterst zeldzaam is, komt het voor dat de toepassing van bepaalde preparaten op basis van aloë verapulp een kleine huidallergie veroorzaakt (uitslag, jeuk, enz.). U moet weten dat het meestal niet de pulp is die erbij betrokken is, maar een begeleidend substantie.
Voor de zekerheid is het voldoende om een test te doen met verse pulp: als er niets gebeurt, is dit niet het onderwerp dat aan de orde is en moet een ander specialisme worden geprobeerd: als de aandoeningen op zo'n manier identiek terugkeren, is zij verantwoordelijk ervoor en daarom verdient het de voorkeur om elk extern gebruik, ongeacht de vorm van presentatie, te vermijden.

Pour un effet maximal, boire 3 bidons de boisson à l'aloe vera en cure découverte ou entretien


Bestel altijd 3 drinkbussen voor maximaal effect:

  • de 1e busmarkering,
  • de 2e reparatie,
  • de 3e stabiliseert.

Aanbevolen als ontdekkings- of onderhoudsbehandeling.

Facebook