Sinaasappelschil. Welke producten kiezen?

Oranje schil?

Sinaasappelschil is een natuurlijk fenomeen dat vooral vrouwen treft. Het weerspiegelt een disbalans tussen de opslag en de voorraadafbouw van vetten. Hoe er vanaf te komen of op zijn minst te verminderen met natuurlijke zorg? Enkele antwoorden! Betere huidverzorging.

Wat is sinaasappelschil?

Sinaasappelschil is een typisch vrouwelijk fenomeen, aangezien het ongeveer 90% van de vrouwen treft.
Het is grotendeels te wijten aan vrouwelijke hormonen en treft alle soorten vrouwen: slank en rond. Dit fenomeen komt voort uit de onbalans tussen de opslag en de voorraadafbouw van vetten. Wanneer cellulitis intreedt, vormt de huid kuiltjes op het ritme van vetophopingen!De implantatie is over het algemeen zeer gelokaliseerd, op de dijen, billen ... overal waar cellulitis zich ophoopt.

Twee soorten sinaasappelschil

Er zijn twee soorten sinaasappelschil.
De eerste komt vooral door de opslag van vet. De tweede verschijnt in het geval van waterretentie. In beide gevallen is het uiterlijk niet altijd gekoppeld aan overgewicht. Het probleem komt eigenlijk voornamelijk voort uit hormonale activiteit. En in feite zijn de tijden die bevorderlijk zijn voor het verschijnen van sinaasappelschil over het algemeen de momenten waarop vrouwen hun hormonale activiteit op zijn kop zien staan. Het fenomeen begint dus tijdens de puberteit en zet zich voort tijdens de zwangerschap en de menopauze. Elke keer is het de variatie in oestrogeenproductie die in het geding is. Hoe groter de hoeveelheid oestrogeen, hoe meer het de ontwikkeling van vetweefsel en bij uitbreiding de sinaasappelschil bevordert. Het fenomeen vestigt zich met voorrang op bepaalde delen van het lichaam, met name de buik, heupen, dijen en billen. Naast vet kan waterretentie ook het verschijnen van sinaasappelschil veroorzaken.

Sinaasappelschil remedies

Anti-sinaasappelhuidremedies zijn dezelfde als die worden gebruikt om de opbouw van cellulitis te bestrijden. Afhankelijk van de staat van installatie van de vetafzettingen zijn de mogelijke behandelingen meer of minder effectief. Over het algemeen is het gemakkelijker om beginnende cellulitis te verwijderen dan gevestigde cellulitis. Hoewel diëten nuttig kunnen zijn om het op te slaan vet te beperken, zijn ze over het algemeen niet voldoende om de opgeslagen vetreserves te overwinnen. Het regelmatig beoefenen van een sport is over het algemeen effectiever omdat het vet door spieren vervangt.


Wanneer cellulitis en sinaasappelschil goed ingeburgerd zijn, kunnen de gecombineerde acties van voeding en sport worden versterkt door gelokaliseerde massage van het type palperen. Deze specifieke massages worden uitgevoerd met een apparaat dat vetophopingen afbreekt. Onder invloed van massage wordt de cellulitis gefragmenteerd en wordt de bloedsomloop hersteld. Vet kan dus op natuurlijke wijze worden verwijderd. Er kunnen ook andere zwaardere technieken worden toegepast, zoals elektrolipolyse, waarbij het volume van het opgeslagen vet wordt verminderd met behulp van een elektrische stroom met een zeer lage intensiteit, of zelfs liposculptuur of liposuctie, waarbij het vet wordt opgezogen en gelokaliseerde vetcellen.

Wist je dat?

Pour aider l'organisme à éliminer ses stocks de graisses, il est recommandé de boire abondamment de préférence du thé vert dont les propriétés drainantes sont reconnues.

Facebook