Betrekkingen met de pers-beleid


Om concurrerend te blijven, beter bedienen onze klanten en bieden onze medewerkers met de beste tools in de uitvoering van hun taken binnen ons bedrijf, [Bedrijfsnaam] (de "vennootschap"), het is belangrijk dat beweringen over ons bedrijf overeenkomstig het volgende beleid worden uitgevoerd:

1. alle aanvragen zullen worden behandeld op [naam van officier] (de "woordvoerder").

2. als de aangewezen woordvoerder van het bedrijf, woordvoerder rechtstreeks zal antwoorden of benoemt een derde persoon om te dienen als een woordvoerder.

3. de woordvoerder zal ook het proces dat leidt tot het antwoord of het standpunt bepalen.

4. als de woordvoerder niet beschikbaar is, verzoeken kunnen worden aangepakt [naam]

5. [de vennootschap] raadt het gebruik van de media en de daarmee verband houdende diensten omdat ze meer efficiënte en doeltreffende communicatie kunnen maken, en omdat zij zijn uitstekende bronnen van informatie over leveranciers, klanten, technologie en nieuwe producten en diensten.

6. het is belangrijk dat er een goede mentaliteit en een Toon in uw communicatie met de media.

Het beleid houdt rekening met alle vormen van reacties op de media, ook die "uit mic" en anoniem.

Ik heb gelezen, begrepen en ga ermee akkoord door dit beleid, de regels en voorwaarden betreffende de relatie met de media. Ik erken dat ik hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen voor de vertegenwoordiging van de positie van de onderneming. Ik ben het ook eens dat dit beleid op elk gewenst moment kan worden gewijzigd.

Datum: