Verkoop- en marketingassistent

Verkoop- en marketingassistent; FOB MLM aannemersproject. Forever Administrative Sales and Marketing Assistant bij Forever Living MLM without Taking Financial Risk.

Inschrijving

Directe verkoop maakt het mogelijk de producten rechtstreeks van de producent naar de consument te laten circuleren, waarbij alle traditionele tussenpersonen (importeurs, groothandelaren, detailhandelaren, enz.) Worden vermeden.
Het is een verkoop gebaseerd op communicatie, van mond tot mond.
Netwerkmarketing is een distributiesysteem dat werkt via relatiemarketing. Netwerkmarketing biedt iedereen de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten, een kans die iedereen in zijn eigen tempo kan bereiken zonder het ongemak en risico van het starten van een bedrijf.
De inkomsten van dit bedrijf houden verband met hoe u uw bedrijf ontwikkelt, hoe en hoe snel u zult werken, en de bereidheid en het enthousiasme dat u zult tonen, de acties die u neemt en ten slotte de doelstellingen die u zult bepalen, tot slot is uw succes van u afhankelijk, in tegenstelling tot alle andere transacties.

De voordelen

Voordelige kortingen op producten en bonussen op basis van uw resultaten U stelt uw eigen doelen. Je werkt in je eigen tempo, vanuit huis Geen voorraad te maken, geen kosten Je hebt de status van VDI (Independent Home Seller) Je hebt de mogelijkheid om je eigen team van distributeurs aan te maken, waardoor je je inkomsten kunt verhogen. U profiteert van een gratis trainingsprogramma en permanente ondersteuning.

Compensatie

Korting op directe verkoop (evolutie in%) Diverse bonussen afhankelijk van het gerealiseerde aantal Bijkomende kortingen en / of trips na de ingestelde uitdagingen.

Les Produits

Boutique - Distribuer

 

Advertenties

Grijp!

Werk thuis zonder eerste vereisten voor iedereen.