Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen Creme, zonne-scherm Aloë beschermt uw huid perfect tegen UVA en UVB stralen dankzij haar index van bescherming SPF 30. Deze formidabele zonnebrandcrème is speciaal samengesteld uit 100% gestabiliseerde Aloë Vera gelei.

U zult ook zijn sterke formule water dat u voor meer dan 40 minuten in waterbestendig beschermt waarderen! Het gebruik van scherm zonne-Aloë is veilig en zacht voor kinderen.

Met de huidige kennis over de gevaren van lange blootstelling aan de zon proberen we alleen hoge kwaliteit Buitenzonwering producten die beschikbaar op de markt zijn. De scherm zonne-Forever Aloë (Aloe Sunscreen Creme crème) reageert op dit verzoek! Combinatie van moderne wetenschap en natuurlijke ingrediënten, helpt deze Aloe Sunscreen Creme verzachten, smeren en hydrateren en beschermen de huid tegen de stralen van de zon en de wind. Hoog resistent zijn tegen water die beschermt u voor meer dan 40 minuten in het water! Aloe Sunscreen Creme gemaakt van 100% gestabiliseerde Aloë Vera gelei.

Bestelling

Facebook

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies