Registratie distributeurs Forever Living producten Algerije

Online distributeurs FLP Algerije: registratie

Uw lidmaatschap eindigt door de verwerving van online business tas voor een bedrag van 35 € Excl. BTW en validatie van uw eerste bestelling producten.
Daarom moet u een betaalkaart die u toelaten zal om online betaling en valideren van uw registratie.
Vul het formulier hieronder opgeven van de tijdelijke aanduidingen voor naar de coördinaten van de sponsor:

-Distributeur nummer = 310002008957

-Naam = KONE

Opstarten:

De opdracht start is 1 PC

Maximale orde:

Op de invoer van Algerije zijn procedures erg lang. Om te voorkomen dat het creëren van frustratie in het netwerk, zijn we gedwongen om te beperken het "maximum van opdracht" door distributeurs ten minste op de eerste importbewerkingen.

  • Nieuwe distributeurs: 2 PC (met inbegrip van een start) tot de nieuwe aankomst
  • Moderator assistent: 2 PC tot de nieuwe aankomst
  • Facilitator en +: 4 PC tot de nieuwe aankomst

Voor sommige verwijzingen zijn wij verplicht om te beperken aankopen aan één eenheid per distributeur binnen het maximum van zijn niveau:

  • Voor eeuwig mariene masker (nr. 234),
  • Aloë lippen (door 12 - ref. 22),
  • Voor eeuwig Epiblanc (nr. 236),
  • Voor eeuwig Aloë Scrub (nr. 60).

En zonder de mogelijkheid om te verslag tussen de verwijzingen.

Bijvoorbeeld : een distributeur die moderator plaatsvervangend is kan kopen op maximaal 2 PC van producten voor de volgende verzending met maximum van 1 Marine masker, 1 doos van Aloë lippen, 1 Epiblanc en 1 Forever Aloë Scrub.

In het geval waar, zou het niet nodig Marine masker, zal hij niet, bijvoorbeeld, zie dit bedrag op een extra box van lippen.

Verordening van de commando's:

Alleen op deze site kunnen de orders worden geplaatst.

Afwikkeling van orders: soorten

Om rekening te houden met het ontbreken van munt in Bureau, nodigen wij u te anticiperen op de beste spullen en verwachten dat de extra voor het bedrag van uw aankopen.

  • Voor teams zijn ingezetenen buiten Algiers het grootste deel van bestellingen mogelijk. Ze kunnen niet worden doorgegeven door Managers "lijn hoofd" en kunnen niet worden gedaan alleen na afspraak hebben gemaakt aan het Agentschap.

Informatie over de fiscale verplichtingen van distributeurs - hier zijn onze belasting deskundige antwoorden:

Ø voor de activiteit van de aankoop / verkoop van producten: de dispenser gemaakt zijn zaak zijn verklaringen van marges die zijn gekoppeld aan de omzet met de belastingautoriteiten van zijn woonplaats.

Ø voor de activiteit van de ontwikkeling van het netwerk, een roerende voorheffing van 15% zal worden voltooid op bonussen door FLP Algerije en betaald aan de belastingdienst. Te dien einde, zouden wij bevestigen dat de aangifte wordt gedaan door naam en dat de identificatie van de distributeur en haar verklaring van bonus systematisch toegezonden wordt fiscale administratie, wanneer het FLP Algerije G50 verklaren.
Deze inhouding is achterhouden van alle belastingen in de zin van artikel 46-5 van de code van alle directe belastingen. Het percentage van de bronbelasting op de producten bedoeld in de artikelen 45 tot en met 48 van toepassing is ingesteld op 15%, volgens artikel 104 van het Wetboek van directe belastingen.

Onze advocaat is momenteel afronding van goedkeuring van Algerijnse distributie zodat de voorwaarden voor gebruik die zijn opgenomen op de biller. Eenmaal beschikbaar voorzieningen, distributeurs zal hebben een periode van 2 maanden met betrekking tot de Algerijnse goedkeuring worden bijgewerkt.

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies