Aloë Vera - baarmoeder

Ontsteking van de baarmoeder

Ik wil mijn ervaringen delen met de gel, omdat het hielp mij- en mijn 2 kleindochters.
De gel hielp mijn kleindochter wanneer ze had de oorbellen en de kwab van haar oor is geïnfecteerd, haar moeder haar oor met de Aloe Vera Gelly wreef en de volgende dag was alles genezen!
Voor de kleine savanne hielp het haar tot conjunctivitis. De moeder van de 2 meisjes (mijn dochter Bianka) is enthousiast. Voor mij helpt het me ook erg vaak voor mijn pijn in oren (ik heb oren zeer gevoelig voor wind). 2 druppels in de oren, een beetje katoen en voelt nu als de pijn verdwijnen.
Ik had ook een ontsteking in de onderbuik en mijn gynaecoloog niet kon verklaren, waar ze kwam, ze voorgeschreven me medicatie, mijn conditie verbeterd maar ontsteking kwam altijd terug. Dat is wanneer ik maakte kennis met. Ik dronk het 3 keer per dag en ik ben genezen.
Nou, kunnen we alleen maar aanbevelen de en vooral in alle situaties!

Facebook
Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies