Hoe te vinden

Waar vind je aloë vera-gel?

Als je in gebieden woont waar Aloë Vera in het wild groeit, zul je er geen probleem mee hebben om het altijd bij de hand te hebben.


Maar voor het grootste deel is het noodzakelijk om toevlucht te nemen tot gespecialiseerde commerciële vormen, die veel beter geschikt zijn. De recente populariteit van Aloë Vera heeft echter geleid tot en geeft nog steeds aanleiding tot vele specialiteiten, waarvan vele niet altijd onberispelijk zijn, zelfs als ze Aloë in grote letters op hun verpakking weergeven.


Het is daarom noodzakelijk om zeker te zijn van het bestaande percentage in de samenstelling van het product dat u gaat kopen. Dit percentage (wanneer het wordt vermeld, omdat dit niet altijd het geval is en dus zeer achterdochtig moet zijn) kan variëren van 1 tot 100%, waarbij de laatste uiteraard degene is die moet worden benaderd om dichter bij de actie van de verse pulp.


Kies altijd gestabiliseerde Aloë vera pulp met een pulppercentage zo dicht mogelijk bij 100% (pas op voor de vermelding 100% gestabiliseerde Aloë vera, wat in feite betekent dat de gebruikte Aloë vera, ongeacht het percentage, zelfs homeopathisch, gestabiliseerd is op 100 %) en voorzien van het IASC-label op hun verpakking (International Aloe Science Concil), officiële controle-instantie voor grote fabrikanten om bepaalde commerciële misbruiken op dit gebied te voorkomen, een label dat certificeert dat de betrokken specialiteit inderdaad voldoet aan de optimale kwaliteitsnormen voor alle parameters die de doeltreffendheid ervan bepalen.


Als we in de Verenigde Staten Aloë Vera in een apotheek, drogisterij of natuurvoedingswinkel vinden, is het niet hetzelfde in België, Nederland en Luxemburg waar het nog steeds echt nodig is om producten van gecontroleerde kwaliteit te vinden die alle garanties bieden van goede effectiviteit.
Als u Aloë vera wilt bestellen die aan deze criteria voldoet:

Je commande !

Facebook