Voordelen

Propriétés

1. Dermatologisch, vanwege zijn werking: hemostatisch, verdovend, bacteriedodend, genezend en ontstekingsremmend (gerelateerd aan veel van zijn componenten, waarschijnlijk in perfecte synergie) die allemaal van fundamenteel belang zijn om snel de genezing van een groot deel van de pathologie van de traumatische huid te verkrijgen (wonden, brandwonden, irritaties, enz.) of niet-traumatisch (huidziekten in het algemeen).
2. Nutritioneel: als onderdeel van voedingssupplementen levert de pulp van Aloë vera een aanvulling op vitale elementen (aminozuren, mineralen en sporenelementen, vitamines, enz.) kwantitatief niet erg belangrijk maar kwalitatief zeer rijk. Deze kwalitatieve rijkdom leidt tot een goede organische herbalancering en verhoogt de weerstand van de biologische grond, waardoor deze beter bestand is tegen aanvallen van alle soorten (microbieel, stress, enz.) waar het permanent het object van is.
3. Cosmetologisch vanwege zijn buitengewone huidacties: herbalancering van de pH van de huid, afschilfering van dode epidermale cellen, hydratatie en diepe voeding van de huid, stimulering van celvermeerdering van fibroblasten in de dermis, die pulp van de huid maken. echte huid "regenerator". Acties waaraan zijn eigenschappen worden toegevoegd: samentrekkend, verzachtend en beschermend, waardoor het een van de meest opmerkelijke natuurlijke schoonheidsproducten is die men kan vinden.
4. Spijsvertering: met name een veel betere vertering van voedsel (dankzij de vele enzymen die het bevat) met vermindering van darmbederf evenals een licht appetijtelijke werking en een verstevigende werking op de darmen die een vertraagde darmtransit kunnen reguleren, maar zonder daadwerkelijke laxerende werking.
5. Andere zeer belangrijke eigenschappen (anti-maagzweer, anti-diabeticum, enz.) worden bestudeerd en worden momenteel erkend.

Les problèmes

Probleem # 1 - Nieuwe eetgewoonten
- Slechts 4% van de Europese bevolking eet goed!
- Meer dan 50% heeft overgewicht en is nog steeds ondervoed of juist andersom!
- Caloriearme diëten met de eliminatie van veel voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitale elementen
- Toenemende consumptie van "geraffineerde" essentiële voedingsmiddelen!
Probleem #2 - Het milieu
- Geleidelijke verarming van landbouwbodems: bron van directe verarming van plantaardig voedsel en indirecte bron van dierlijk voedsel gevoed met deze deficiënte planten
- Watervervuiling
- CO2 tarief te hoog
Probleem #3 - Denaturalisatie van voedsel
- Intensieve methoden van "versnelde groei" in landbouw en veeteelt
- Voortijdige (toxische) behandeling van planten en dieren
- Moderne industriële productietechnieken (inclusief conservering en distributie)
Probleem #4 - Persoonlijke verzorging en de manier van leven
- Chemie domineert in producten voor persoonlijke verzorging
- Vaak onvoldoende persoonlijke verzorging
- Overbelasting van het lichaam door de omgeving (ozon, zure regen etc.)
- Gebrek aan lichaamsbeweging
- Slechte leefomstandigheden (stress, vervuiling, etc.)

Tout le monde peut-il utiliser l'Aloe véra ?

Het gebruik van aloë vera-gel of producten die het in gestabiliseerde vorm bevatten: in het licht van wetenschappelijk werk dat in de afgelopen twintig jaar is gepubliceerd en talloze getuigenissen die het geloof waardig zijn van gebruikers van over de hele wereld die tot nu toe zijn verzameld. het vruchtvlees van het Aloë Vera blad:
o is vrij van enige toxiciteit en volledig onschadelijk
o heeft geen onverenigbaarheid met andere therapieën
o heeft geen contra-indicatie
o veroorzaakt geen bijwerkingen in het kader van de aanbevolen gebruiksmodaliteiten.
Het kan daarom op elke leeftijd en onder alle omstandigheden worden gebruikt zonder de minste bijbedoeling, ongeacht de vorm van presentatie.
Slechts één kleine beperking die allergische landen betreft. Hoewel het uiterst zeldzaam is, komt het voor dat de toepassing van bepaalde preparaten op basis van aloë verapulp een kleine huidallergie veroorzaakt (uitslag, jeuk, enz.). U moet weten dat het meestal niet de pulp is die erbij betrokken is, maar een begeleidend substantie.
Voor de zekerheid is het voldoende om een test te doen met verse pulp: als er niets gebeurt, is dit niet het onderwerp dat aan de orde is en moet een ander specialisme worden geprobeerd: als de stoornissen op zo'n manier identiek terugkeren, is zij verantwoordelijk ervoor en daarom verdient het de voorkeur om elk extern gebruik, ongeacht de vorm van presentatie, te vermijden.

Pour un effet maximal, boire 3 bidons de boisson à l'aloe vera en cure découverte ou entretien

Toujours commander 3 bidons de buvable pour un effet maximal :

  • le 1er bidon repère,
  • le 2eme répare,
  • le 3eme stabilise.

Recommandé en cure de découverte ou d'entretien.

Facebook

Kopen

Hoe aloë vera te vinden met al zijn eigenschappen? Lijst van keuzes van onze regio's online.

%BUYALOEVERA%