Leven bescherming clausule privé d'entretien

Bescherming van privacy policy

LkPower2 volgt verschillende principes in overeenstemming met wereldwijde privacy en klantinformatiepraktijken.

  • We zullen niet verkopen of geven uw naam, uw adres, uw telefoonnummer, uw e-mailadres, uw credit cardnummer of andere informatie voor iedereen.
  • Wij zullen gebruiken moderne veiligheidsmaatregelen om uw informatie te beschermen tegen onbevoegde gebruikers

NOTITIES
Wij zullen u vragen als we informatie nodig hebben die persoonlijk identificeert u (persoonlijke informatie) of waarmee wij contact met u opnemen. In het algemeen, deze informatie wordt gevraagd wanneer u een gebruikersnaam voor uw registratie op de site aanmaken of als u gratis software downloadt, een context openen, bestel een elektronische nieuwsbrief of join een toegang tot de site het voorrecht. Wij gebruiken uw persoonlijke informatie voor vier primaire doeleinden:

  • Onze handel te vergemakkelijken hoeft u niet te Geef uw gegevens meer dan eens
  • Helpen u meer software, diensten en informatie gemakkelijk te vinden
  • Ons helpen om inhoud meest geschikt is voor u.
  • Om te informeren u van updates van producten, services speciale aanbiedingen, updates en andere nieuwe van LK we informatie

VAN TOESTEMMING
Als u ervoor kiest niet te registreren of persoonlijke informatie, kunt u blijven de www.lkpuissance2.comsite te gebruiken. Maar u zal niet zitten kundig voor toegang tot gebieden die registratie vereisen.
Als u ervoor kiest om te registreren, zal u zitten kundig voor kiezen de soorten informatie die u wenst te ontvangen van ons door verschillende diensten, zoals onze elektronische nieuwsbrief abonneren. Als u niet wilt om te communiceren met ons via e-mail, post of telefoon over aanbiedingen andere met betrekking tot producten, programma's, gebeurtenissen of diensten door LK we. U kunt de optie selecteren waarin staat dat u niet wenst te ontvangen van een marketing berichten van LK we.
LK we kunnen af en toe andere bedrijven informatie over hun producten en diensten naar onze geregistreerde klanten, maar met behulp van post alleen te verzenden. Als u niet wenst te ontvangen dergelijke aanbiedingen, u kunt de optie waarin staat dat u niet wenst te ontvangen elke marketing boodschappen van derden.

TOEGANG
Zullen we tot uw beschikking voor de middelen om ervoor te zorgen de nauwkeurigheid van persoonlijke informatie. U zal zitten kundig voor bekijken en bijwerken van de informatie te allen tijde het visitor centre. Op dit punt hebt u de mogelijkheid van:

  • Bekijken en wijzigen van de persoonlijke informatie die u ons al gegeven hebt
  • Vertel ons of u wilt dat wij om u marketing informatie te sturen of wilt u derden u hun aanbiedingen per post te verzenden.
  • Abonneer je op de elektronische nieuwsbrief op onze producten en diensten
  • U registreren. Zodra u zich registreert, hebt u meer om ons uw informatie. Overal waar u op de www.lkpuissance2.comsite worden zal, is uw informatie met u.

TOEPASSING
Als om wat voor reden u denkt dat LK wij zich niet heeft gehouden aan deze beginselen, meldt het info@lkpuissance2.com zullen we ons best om te bepalen en het probleem onmiddellijk te verhelpen dan doen. Vergeet niet om privacy-object instellen.

ELEKTRONISCHE PRODUCTREGISTRATIE
Wanneer u koopt en een nieuw product installeert, kunnen wij vragen u te registreren van uw aankoop. Wanneer u deze record maken, we de informatie die u hebt ingevoerd in alle informatie die u reeds hebben verlaten toevoegen (deze informatie worden uw persoonlijke profiel genoemd). Als u niet eerder met ons zijn geregistreerd, maakt u een persoonlijk profiel van de informatie die u invoert bij de aankoop van het product. Als u wilt op elk gewenst moment zie of bijwerken van uw gegevens, kunt u het Profielencentrum bezoekt en klik op update mijn profiel updaten en verandering van in uw profiel geen persoonlijke gegevens. Als u nog niet een gebruikersnaam hebt gemaakt, vragen wij u. Dankzij dit is er alleen jij die toegang tot uw gegevens zal hebben.

KLANTPROFIELEN
Zoals hierboven vermeld, heeft elke client geregistreerd een uniek profiel. Het wordt toegeschreven aan elk profiel een unieke persoonlijk identificatienummer waarmee ons om ervoor te zorgen dat er alleen u wie toegang heeft tot uw profiel.
Wanneer u registreert, u maakt uw profiel, verlenen u een persoonlijk identificatienummer, en verzendt uw identificatienummer op uw vaste schijf in de vorm van een cookie, een zeer kleine code. Deze code is alleen aan u alleen toegewezen. Het is uw paspoort naar varen ongehinderd op www.lkpuissance2.com. U kunt downloaden van gratis software, gratis nieuwsbrieven van de orde, en bezoek de gereserveerde gebieden van de site zonder dat u hoeft in te vullen een formulier met informatie die u reeds hebt opgegeven. Zelfs als u uw computer wijzigt, hoeft u niet opnieuw registreren-gebruik gewoon uw gebruikersnaam om u te identificeren.

WAT DOEN WE MET DE INFORMATIE DIE U GEEFT
Wanneer u zich met ons registreert, geeft u informatie over uw contacten met inbegrip van uw naam, uw e-mailadres. We gebruiken deze informatie om te verzenden u nieuws op uw bestelling, vragenlijsten om te beoordelen uw tevredenheid over onze diensten en advertenties op de nieuwe speciale diensten die wij bieden. Wanneer u een order bij ons plaatst, vragen wij om uw credit cardnummer en uw factuuradres. Wij gebruiken deze informatie alleen voor facturering producten die u volgorde op dit moment er. Uw doel, we slaan uw factuurgegevens in het geval u weer van ons bestellen wilt, maar we deze informatie opnieuw zonder uw toestemming niet gebruiken.
We vragen van tijd tot tijd om andere bedrijven te verrichten van diensten beperkt op onze rekening, met inbegrip van verpakking, verzending en levering van bestellingen, vragen klanten op onze producten en diensten, verzenden per post en het verwerken van vermeldingen in deze gebeurtenissen beantwoorden. Wij bieden die bedrijven de informatie die ze nodig hebben om deze services te verstrekken, en verbieden hen deze informatie voor enig ander doel gebruiken.
LK wij uw informatie, zonder voorafgaande kennisgeving, kan onthullen indien vereist door de wet of indien in goed vertrouwen, zij acht dergelijke actie noodzakelijk voor: (a) een verklaring van recht bevestigen of een juridische procedure tegen LK respecteren wij of de site; en (b) te beschermen en verdedigen van de rechten of eigendom van LK we en websites, en (c) handelen in dringende omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van de bezoekers van LK we voor haar sites of voor het publiek.