Aankondiging van de fusie van bedrijf


AANKONDIGING VAN DE FUSIE VAN BUSINESS OF [COMPANY] EN [PARTNER] HEBBEN SAMENGEVOEGD

Geachte [naam geadresseerde],
Het bedrijf [company] is verheugd te kunnen aankondigen dat zij heeft ondertekend een overeenkomst om samen te voegen met [partner], een toonaangevende leverancier van [vermeld product/dienst].

Deze fusie met [partner], gebaseerd op [plaats, land], zal verdere versterking van onze positie in de markt van de [vermeld].De combinatie van het [vermeld de krachten] aan [partner] met onze [vermeld] zal toestaan dat onze klanten om te profiteren van [vermeld]. Wij hopen om dit partnerschap een grotere efficiëntie en een verbetering in ons marktaandeel.

Het bedrijf [bedrijf] zal gebruik maken van de [Geef de infrastructuur of de reputatie van het merk] [partner] of versterken de [vermeld] van [partner] voor [vermeld].

Wij werken met onze klanten, partners en medewerkers in het belangrijke besluit van het bedrijf om het integratieproces te vergemakkelijken. [Company] is momenteel [Geef de structurele wijzigingen / de elementen van de lopende integratie]. De integratie van de twee bedrijven zullen op de aanstaande [nummers] cursussen [termijn]. Natuurlijk, onze klanten zal blijven ontvangen hetzelfde niveau van kwaliteit van [producten/SERVICES] zij altijd ontvangen.

[Partner] die zal blijven om te werken onder deze naam of om te worden [Geef de naam], is nu een dochteronderneming van [company] of is nu [vermeld de relatie]

Ontvangen, oprecht.

De directeur-generaal

[NAAM VAN CEO]