Lylian

Koné Fopossi Lylian

Maker en managing director van het virtuele project Lkp2 Web Assistance online asbl.

Aangedreven door Koné Fopossi

Annulering van komende evenementen
Vorige week, zowel internationaal als in de Benelux, was het moeilijk om de beslissing te nemen om de komende evenementen te annuleren! Zoals u waarschijnlijk al weet, is de Sydney Global Rally 2020 geannuleerd, evenals de Succesdag en Rise Against Hunger op 21 maart, de Forever Direct tour op 4 april en de Business Academy op 18 april.
Dit besluit werd genomen als onderdeel van de huidige voorzorgsmaatregelen en gezondheidsrisico's in verband met COVID-19 (Coronavirus).
Voor altijd hand ontsmettingsmiddel bestelprocedure
Vanwege de sterke wereldwijde vraag naar de Forever Hand Sanitizer moesten we onverwacht stoppen met de reguliere verkoop. We zijn er echter in geslaagd om aangevuld te worden, maar op een zeer beperkte manier en we willen het natuurlijk met u delen.
Passende procedure
Wij bieden maximaal 10 Hand Ontsmettingsmiddelen per FBO-nummer. Bestellen is alleen mogelijk via e-mail. Klik op de onderstaande besturingselementknop om eenvoudig uw bestelling te plaatsen. Waarschuwing: op een andere manier bestellen is niet mogelijk.
Voorwaarden
Bestellingen worden verwerkt in volgorde van ontvangst, totdat de voorraden op zijn.
Uw betaling (via de betaallink) moet op dezelfde dag worden gedaan. De bestelling wordt pas verwerkt nadat de betaling is ontvangen en om betalingen te ontvangen.
Het minimale bestelbedrag van 50 euro (H.T.) blijft van kracht.
De gebruikelijke bezorgkosten van 5 euro (H.T.) worden berekend voor bestellingen tussen de 50 euro en 2 CC.
Als het FBO-nummer of afleveradres ontbreekt of als de bestelling niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt het niet verwerkt of overwogen.


Ik heb de leiding.


Meer informatie
Bekijk de nieuwste ins en forth in producten en bedrijven

In zakelijk nieuws vindt u aanvullende informatie over het registreren van een nieuw teamlid met een betalingslink via MultiSafePay of Bancontact
Facebook