Infinite

Anti-veroudert oneindigheid Forever

Infinity door Forever is een volledige waaier van de zorg van de huid, de vrouwen en mannen.
Anti-Aging: vervolledigen voor diepe rimpels, de eerste rimpels, rond de ogen en rijden op de Leeuw.

Beschrijving.

Doos van producten waarvan de formules in synergie werken: gezicht reinigingsmiddel, verstevigende serum, herstellen en tot vaststelling van de complexe crème.
Deze krachtige huidverzorging helpt verminderen zichtbaar het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, waardoor uw huid stralend, gehydrateerd en zichtbaar jonger. Infinity door Forever, is ontwikkeld op basis van Aloë vera, die verschillende plantenextracten ter verbetering van het effect ervan betrokken te zijn. De formules van de producten zijn ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van Dermatologie.

Met oneindige door Forever, zie je en voel het verschil!

Door Forever oneindigheid vak inhoud:
Het gezicht reinigingsmiddel is een zorg schoonmaken zacht en zonder parfum dat ingrediënten uit de natuur zoals een uittreksel bevat en de aminozuren van Apple. Deze ingrediënten voorzien van vocht en vergemakkelijken van de verwijdering van onzuiverheden van de huid. Dit product bevat ook zonnebloemolie, rijk aan linolzuur en vitamine E. Het ingrediënt natrium cocoyl glycinate is een actieve schoonmaken van zacht, hypoallergeen en niet-irriterend. Laat de huid zacht en glad zonder drogen.

  • De verstevigende serum is hoofdzakelijk over de vermindering van het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels. Het helpt bij het ondersteunen van hydratatie en elasticiteit van de huid een frisse teint geven. Het bevat onder andere de trifluoroacetyl tripeptide-2 die helpt bij het verhogen van de stevigheid van de huid. De hydrolise Natrium hyaluronaat is een stof die helpt handhaven van een goede vocht voor een beschermend effect van de huid. De toevoeging van gist aan de formule bevordert natuurlijke collageen synthese en verenigt de teint zichtbaar. Weiproteïnen hebben de mogelijkheid om te revitaliseren de huid waardoor het glad en stevig. De verstevigende serum is geur-vrij.
  • De herstel crème bevat verschillende ingrediënten in hidratatie agenten zoals squalane, jojoba esters, de Glycolipiden en bijenwas. Acai en Grenada hebben hydraterende en vloeiend macht. De plant Centipeda Cunninghami is in synergie met aloe vera te accentueren zijn gunstige effecten. Alle ingrediënten zijn erkend voor hun vermogen om te verzachten de huid. Vitamine B3 en bieten extract verenigen huidtoon en textuur van de huid zodat het zichtbaar jongere. Een complex van essentiële oliën helpt bij het mollige van de droge huid. De crème is geur-vrij.
  • De verstevigende complex is een supplement voedsel schoonheid aan de binnenkant op de vermindering van de gevolgen van de veroudering van de huid. De tabletten bevatten die een perfecte mix van extracten van meloen uit het zuiden van Frankrijk, van phytoceramides (lipide extracten uit tarwe zaad) en marine collageen. Collageen helpt de verschijning van rimpels verminderen en brengt flexibiliteit en hydratatie. De krachtige phytoceramides brengen Ceramiden supplement al natuurlijk geproduceerd door de huid. Ceramiden bieden hydratatie van de huid en jeugd. De verstevigende complex is gluten.

Een voedingssupplement mag niet worden opgevat als een substituut voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

De set bevat een boekje met gedetailleerde informatie over de producten.
Forever aloe vera gel biologische, gecertificeerde producten. Producten aloe vera gel hieronder identificeren, repareren en tot slot het stabiliseren van het welzijn. Eigenschappen, samenstelling, gebruikten voordelen.