Nalevingsgids

Compliance en voor altijd

Er is nog nooit een beter moment geweest om uw bedrijf te starten!  Net als iedereen die een bedrijf wil starten, wilt u de juiste stappen ondernemen om uw merk te beschermen en uw bedrijf vastberaden op te zetten met inachtneming van de richtlijnen van Forever. Het opzetten van een ethisch Forever-bedrijf is de beste manier om succes op lange termijn te garanderen. Het vertrouwen dat u opbouwt met uw klanten is essentieel om uw reputatie, uw team en uw verkoop te versterken. En "compliance" is een essentieel element in het opbouwen van dat vertrouwen.

Deze handleiding is ontworpen om u te helpen de meest voorkomende nalevingsproblemen te begrijpen en u de tools te geven om een sterk, ethisch en bloeiend bedrijf te ontwikkelen.

Nalevingsbeleid

Als Forever Business Owner weten we dat je ernaar uitkijkt om met mensen te praten over je favoriete producten en anderen te helpen zich beter te voelen en er beter uit te zien. Dat is de reden waarom een van de belangrijkste stappen om te nemen is om jezelf te bewapenen met solide kennis over claims en verklaringen te vermijden door het bevorderen van Forever producten en financiële kansen.

WAT BETEKENT 'COMPLIANCE' VOOR UW BEDRIJF?

Elk bedrijf wordt gecontroleerd door de overheid of regelgevende instanties om ervoor te zorgen dat het eerlijk en ethisch werkt. 'Compliant zijn' bij Forever betekent voldoen aan wetten en regels, terwijl je werkt in overeenstemming met onze normen en waarden. In de Forever business is het essentieel om mensen niet verkeerd te begrijpen over de actie van producten en financiële kansen, altijd eerlijke verklaringen aan hen af te leggen. Bijvoorbeeld, het presenteren van producten als drugs of het projecteren van aanzienlijke winsten gemaakt in een korte periode van tijd zijn verboden vorderingen.
Maar maak je geen zorgen! Het is eenvoudig om goede praktijken te volgen door de nalevingsrichtlijnen van Forever te volgen. Onze samenwerkingsvoorschriften zijn ontworpen om u te helpen een sterk en ethisch bedrijf te creëren, door de juiste promotie van producten en uw bedrijf. Het Benelux hoofdkantoor heeft al veel geverifieerde en goedgekeurde marketingtools gemaakt, die u zonder zorgen gebruiken, omdat ze compliant zijn!

Vous distinguer de Forever Living Products

19.02 LICENCE LIMITÉE POUR L’UTILISATION DES MARQUES DE L’ENTREPRISE(A) L’APPELLATION “FOREVER LIVING PRODUCTS” ET LES SYMBOLES FOREVER AINSI QUE D’AUTRES NOMS QUI POURRAIENT ÊTRE UTILISÉS PAR FOREVER, Y COMPRIS LES NOMS DES PRODUITS FOREVER, SONT DES APPELLATIONS COMMERCIALES AVEC DROIT D’AUTEUR ET/OU DES MARQUES DE COMMERCE APPARTENANT EXCLUSIVEMENT À L’ENTREPRISE.

Il est important que les Forever Business Owners soient facilement identifiables comme étant ‘indépendants’ de Forever Living Products en tant que société. Il relève de votre responsabilité de spécifier que vous êtes FBO et de vous assurer que les adresses Internet ou noms d’entreprise que vous choisissez ne contiennent pas des noms de produits déposés qui pourraient facilement être associés à la société ‘Forever Living Products’ en tant que personne morale. 

Par ailleurs, votre nom et coordonnées doivent être facilement repérables. Rappelez-vous que vous êtes responsable de tout contenu lié à Forever que vous créez soit sur papier, soit en ligne.

LA VENTE VIA DES MÉDIAS DE MARKETING EN LIGNE, DES SITES INTERNET PERSONNELS DE FBO OU DE TIERS, DES LIEUX DE VENTES EN LIGNE OU DES SITES DE VENTES AUX ENCHÈRES – TELS QUE E-BAY OU AMAZON.COM – EST STRICTEMENT INTERDITE.
   

Publicité en ligne

Tout ce qui pourrait amener le client à penser que vous faites partie de la société Forever Living Products en tant que personne morale est interdit. Ce qui signifie en général de bannir ‘Forever Living’ ou le nom des produits Forever dans le choix des noms des entités commerciales créées par les FBO.