Eeuwig leven

Assistent-zelfondernemer F.O.B om een immuunsysteemondernemer te worden zonder investering, want door Aloë vera Forever en bijenproducten te consumeren, stimuleert u uw immuunsysteem. Voor altijd gecertificeerde producten.

Administrative assistant comptabilité à tarifs adaptés pour auto-entrepreneur , micro-entreprise et particulier. 

Comptabilité : Commandes et livraisons - Devis et tarifs - Factures et réglements - Indépendants - Rappels - Divers.

Dépôt et retrait du lundi à vendredi - 9:00 18:00. Bureau secrétaire

Entrepreneur F.O.B

(a) Forever Living Products (Forever) is een familie van internationale bedrijven die wereldwijd exclusieve gezondheids- en schoonheidsproducten op de markt brengt en introduceert door middel van een uniek concept dat de consumptie en detailhandel van haar producten stimuleert en ondersteunt via onafhankelijke Forever Business Owners (FBO).

Forever biedt haar BVO's hoogwaardige producten, ondersteunend personeel en een kwalitatief hoogstaand marketingplan binnen de industrie. Gerelateerde bedrijven en hun producten bieden consumenten en FBO een kans om hun kwaliteit van leven te verbeteren door forever-producten te gebruiken, en bieden dezelfde kansen op succes aan iedereen die bereid is om te werken volgens het bedrijfsconcept van Forever. In tegenstelling tot de meeste zakelijke kansen is het financiële risico minimaal voor Forever-deelnemers; er is geen minimale kapitaalinvestering nodig en de onderneming hanteert een zeer breed opkoopbeleid.

b) Forever beweert niet dat een FBO financieel succes kan behalen zonder te werken of uitsluitend te vertrouwen op de inspanningen van anderen. Binnen Forever bedrijven is de beloning gebaseerd op de verkoop van producten. Forever's BFO's zijn onafhankelijke aannemers waarvan het succes of fiasco afhangt van hun persoonlijke inspanningen. (c) Het succes van Forever heeft een lange geschiedenis. De fundamentele doelstelling van Forever's Marketing Plan is het stimuleren van de verkoop en het gebruik van hoogwaardige producten aan consumenten. Het primaire doel van de BFB's is om de verkoop en het gebruik van deze producten aan consumenten voor de oprichting van een verkooporganisatie rechtstreeks te bevorderen.

d) Op alle posities in het marketingplan van Forever worden onafhankelijke FBO's aangemoedigd om maandelijkse detailhandelsverkopen uit te voeren en de bijbehorende boekhouding bij te houden.

e) Succesvolle OPO's verwerven actuele marktkennis door deel te nemen aan trainingen en vergaderingen, relaties met een min of meer beperkt klantenbestand te onderhouden en andere BVO's te sponsoren en te begeleiden in hun productaanbeveling en sponsoringsactiviteiten.

(f) Voor vragen of verduidelijkingen kan de FBO contact opnemen met het Ondersteuningsteam op het telefoonnummer (0)88-646 0200 (NL), 03-808 10 23 (BEL) of 2-786 14 52 (LUX) of e-mail support@foreverliving.nl. Op onze website www.foreverliving.com vindt u alle relevante informatie.

Meer. ...

Onafhankelijk secretariaat

Contrat avec une agence de placement

€21,00
Het bestellen van secretaresse diensten door uw onafhankelijke secretaresse. Snelle, eenvoudige en efficasse administratieve hulp. Diensten

Meer...