R3 factor Aloë 

R3 factor stimuleert het proces van natuurlijke afschilfering van de bovenste lagen van de epidermis en voorkomt dat tekenen van veroudering. De huid wordt zachter, meer flexibele, de teint is helderder en meer jeugdige blik. Helpen uw huid te blijven gehydrateerd, herstellen van kracht en herstellen het uiterlijk met behulp van Forever R3 factor.

Dit crème combineert het Aloë regenereren en fruit zuren (AHA). Deze fruitige zuren zijn de scrubs die cellen stierf uit de oppervlakte van de huid verwijderen door ontbinding aanhangend natuurlijke stoffen die voorkomen de weergave van dode dat huidcellen. Deze cellen maken een barrière voor de vochtinbrengende crèmen, toestaan om zich te ontdoen van deze dode cellen, wat ook betekent dat nieuwe cellen het proces van vernieuwing van de huid vormen. Terwijl de volledige huid vernieuwing cyclus tussen de 21 en 28 dagen duurt, is deze dezelfde duur moet optimaal profiteren van de voordelen van R3 factor. Het is verrijkt met vitaminen A en E essentieel voor een gezonde huid.

Vitamine E is een krachtige antioxidant, terwijl vitamine A betrokken bij de instandhouding van de huid in goede gezondheid is en gunstig voor veel huidbehandeling is.

Bestelling