Nachtzorg Aloë (57 g)

De Aloë Nachtzorg is een rijke en romige crème. Dagelijks toegepast, het kalmeert en verzacht gevoelens van spanning, hydrateert * en voedt de huid dankzij zijn 36% van Aloë vera gel gestabiliseerd en de extracten van planten speciaal geselecteerd voor uw schoonheid. * Hydratatie van de bovenste lagen van de epidermis.

Toepassing van deze crème nacht elke nacht geconcentreerd, zodat uw huid herstelt versheid, stevigheid en flexibiliteit terwijl je lichaam rust.

Verzorging van nachtcrème Aloë aloë gebaseerde is verrijkt met elastine en collageen en vormt een buitengewone rijkdom voor devitalized huid voedende levering. De verzorging van nacht Aloë bevat polysacchariden en andere huid moisturizers die een beschermlaag tegen uitdroging vormen.

Natuurlijke lipiden voor het essentiële evenwicht olie/water worden geleverd door tarwekiemen glyceriden, apricot kernel olie en jojoba-olie. Oplosbare collageen en elastine gehydrolyseerd zijn essentieel om te houden in goede conditie de structuur van de huid te verminderen rimpels en bijdragen aan de daling van de tekenen van veroudering. De Nachtzorg bevat vitaminen A, C en E en B5 provitaminen.

Bestelling

Advertenties

% ALOE728X90%