Propolis Creme

Aloe Propolis Creme is verrijkt met propolis, een zeer hydraterende natuurlijke antibioticum, een cicatrising uitstekende en opmerkelijke een anti-inflammatoire.

Aloe Propolis Creme is een product van unieke massage om te ontspannen.
Aloe Propolis Creme is Forever een geconcentreerde vochtinbrengende crème, combinatie van natuurlijke Aloë gel (74%) en propolis. Aloë Propolis crème is ideaal om de huid te beschermen tegen externe agressie en drogen. De formule verrijkt met kamille, smeerwortel, vitamine A en E gemaakt crème Aloe Propolis Creme een unieke crème om te verlichten van de huid voor ziekten van de huid.

Crème Aloe Propolis Creme is de beste crèmes voor psoriasis, voor droge Eczema (hagedis huid), naar het na scheren, erytheem van baby's, acne, decubitus en spataderen zweren afgewisseld met gelei

Voor droge en gevoelige huid, een kleine hoeveelheid room Aloë Propolis crème ochtend en avond in synergie met de eerste Aloë (ref 40) van toepassing.

Voor alle wonden en huidaandoeningen, eerste start door het reinigen van de huid en dan Breng royaal Aloë Propolis crème.

Het wordt aangeraden om te testen de crème Aloe Propolis Creme op een klein gedeelte van het lichaam omdat deze emulsie kan leiden tot een allergische reactie als gevolg van de lanoline die het bevat.

Met het oog op een betere resultaten, is het raadzaam om altijd bereiden de huid met Aloë eerste (ref 40). Vervolgens royaal Breng Aloe Propolis Creme en doordringen in het product.