Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen Creme, zonne-scherm Aloë beschermt uw huid perfect tegen UVA en UVB stralen dankzij haar index van bescherming SPF 30. Deze formidabele zonnebrandcrème is speciaal samengesteld uit 100% gestabiliseerde Aloë Vera gelei.

U zult ook zijn sterke formule water dat u voor meer dan 40 minuten in waterbestendig beschermt waarderen! Het gebruik van scherm zonne-Aloë is veilig en zacht voor kinderen.

Met de huidige kennis over de gevaren van lange blootstelling aan de zon proberen we alleen hoge kwaliteit Buitenzonwering producten die beschikbaar op de markt zijn. De scherm zonne-Forever Aloë (Aloe Sunscreen Creme crème) reageert op dit verzoek! Combinatie van moderne wetenschap en natuurlijke ingrediënten, helpt deze Aloe Sunscreen Creme verzachten, smeren en hydrateren en beschermen de huid tegen de stralen van de zon en de wind. Hoog resistent zijn tegen water die beschermt u voor meer dan 40 minuten in het water! Aloe Sunscreen Creme gemaakt van 100% gestabiliseerde Aloë Vera gelei.

% ALOE728X90%