Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion of emulsie Tavares wordt ook gebruikt voor het opwarmen van de spieren voordat inspanning.

  • Verwarming comfort massage lotion (warmte Lotion).

Aloe Heat Lotion is samengesteld van 38% van de natuurlijke mucilage van Aloë blad erkend voor het toepassingsgebied van de
hydraterende, voedende, regeneratie, rustgevende en pijnstillende eigenschappen. De emulsie Tavares verlicht het ongemak dankzij de hitte die het biedt. Het is een massage crème populaire van fysiotherapeuten en die geeft uitstekende resultaten in gevallen van pijn gezamenlijke, spier-, pees, torticollis.

Voor de sporthet zal een grote hulp voor de inspanning zo te warmen de spier zonder schade aan het en het voorkomen van krampen en la tetanization. Na de inspanning, het de spier zal verlichten en zal verlichten de contracturen.
Aloe Heat Lotion in
massage of in inhalaties ook blijken te zijn zeer effectief in het geval van koeling versleten op de bronchiale en in geval van ademhalingsproblemen.
Het is een uitstekend
massage crème voor problemen van reflexologie.
In het geval van
pijnlijke menstruatie, hoewel is het masseren van de onderkant van de buik te kalmeren de pijn.

In het geval van koorts, goed massage de borst en terug. Niet van toepassing zijn puur voor een kind jonger dan 10 jaar. In dit geval zet zeer weinig en meng met de gel Aloë Ref. 61.

Inademing : een schar van emulsie Tavares toevoegen in een container van kokend water. Breng een handdoek ter dekking van het hoofd en de container vervolgens grote longen ademen.

  • Let op: Hoewel dekking na inademing om niet een koude te vangen.

Kan worden toegepast in de vorm van pappen in geval van hevige pijn.
Met het oog op een betere resultaten, is het raadzaam om altijd bereiden de huid met Aloë eerste (ref 40). Vervolgens royaal toepassen de emulsie Tavares en goed te massage van de huid. Blijven de massage hidratatie van de huid met een beetje Aloë eerste (ref 40).