Blossom kruidenthee.

Aloë Blossom kruidenthee is een drankje Aloë vera - met de infusie om de bloem van Aloë Vera van Forever Living, alle biologische functies zijn waarschijnlijk positief worden beïnvloed door deze subtiele mix van voorouderlijke planten. Als zo veel mensen zeggen dat ze hebben een slaap en de spijsvertering vergemakkelijkt dankzij de infusie, is dit geen toeval!

Als de bloem Aloë invoeren in de samenstelling van deze opmerkelijke natuurlijke drank voor zijn eigenschappen moet, Aloë vera vergezeld gaat van wat de natuur heeft gedaan beter voor ons welzijn. Hier is de lijst van deze exotische planten die deel van dit prachtige product uitmaken:

Aloe bloem

Aloë (Aloe Vera Barbadensis) geeft in zijn natuurlijke omgeving, een prachtige bloem die de bloemblaadjes kunt verzamelen. Zij hebben speciale eigenschappen, waarvan sommige gevonden in de mucilage.

Kaneel

De schors van deze plant uit China is traditioneel gebruikt in Azië voor culinaire en medicinale, als sommige functies stimulerende middelen en zo ontspannend.

Oranje zest

Sinaasappelschil huid brengt haar rijke smaak en een hoog gehalte aan vitamine C is bekend dat het deelneemt aan vele biologische functies, met inbegrip van de ontwikkeling van collageen en hersenen functie. De flavonoïden (of pigmenten) schil van oranje hebben uitstekende macht antioxidant of vrije radicalen opruiming en versterken de vitamine C.

Kruidnagel

 Hoewel uit Madagascar, kruidnagel inheems in Zuidoost-Azië is. Naast het gebruik in de keuken en in de bereiding van dranken en likeuren, is het herkende hem ontspannen en antiseptische eigenschappen. Het vergemakkelijkt het proces van de slaap. Zijn essentie wordt gebruikt in de tandheelkundige chirurgie. Kruidnagel fungeert ook als een smaakstof agent.

Mulberry blad

Het komt van Joegoslavië. Het fruit, de schors en de wortel van Mulberry worden verschillend gebruikt voor hun specifieke eigenschappen. Als de bladeren van sommige soorten, het erkent hun diabetische anti actie.

De Jamaica thee

Zoals gember, werd deze plant gekozen vanwege haar tonisch optreden en de kalmerende eigenschappen op het niveau van het spijsverteringsstelsel.

Venkel

Komt uit Egypte. Het is een bekende kruid dat ook stimulerende is, eupeptic (faciliterende spijsvertering) en carminative (ten gunste van de uitwijzing van intestinale gas). Zeer rijk aan kalium, het bevordert, onder andere dingen, goede reflexen.

Gember

Ginger is een inheemse naar Azië, gebruikt als kruiderij in dranken, voedsel, peperkoek kruid. In aromatherapie, is het soms gebruikt voor haar voorgerechten, eigenschappen te vergemakkelijken spijsvertering stimuleren en tegen koorts. De Arabieren gebruiken ook geassocieerde kaneel als afrodisiacum, pectoral en gorgelen ingeval van beëindiging van stem.

Kamille

Komt uit Egypte. Zeer gebruikt in de vorm van kruiden thee voor zijn gunstige effecten op de maag, spijsvertering functies en antispasmodic. De ouden gebruikt het veel als antiseptische en febrifuge. Kamille wordt ook op grote schaal gebruikt in de vorm van etherische olie in cosmetica.

Gymnema sylvestre

Deze plant komt uit India waar het heeft de naam van "suiker torpedojager" (gur - mar) voor haar optreden op de perceptie, afgunst en het metabolisme van suiker. Het hunkeren naar, de smaak van suiker onderdrukt en remt de eetlust. Gymnema sylvestre heeft ook een diureticum actie.
De infusie is een product zeer diureticum, zeer geconcentreerd, zeer zoet om te proeven, geen behoefte om te zoeten. Het is geschikt voor vermagering diëten en vinden een rustgevende slaap.

KOPEN - WINKELEN

Advertenties