Argi+ Forever

Ideaal voor atleten en Forever + ARGI helpt om te herstellen na een langdurige inspanning en stimuleert de ontwikkeling van spier massa.

Het is ook een stimulans van de seksuele functie welke verbetert mannelijke erectie en verhoogt vrouwelijke libido.

Voordelen :
A dosis Forever ARGI + brengt 1,5 gram van L-arginine, meer een synergetische complex van vitamines te geven uw lichaam de impuls die hij nodig heeft.

De rol van L-arginine:

  • Helpt het lichaam om te herstellen na een langdurige inspanning.
  • Stimuleert de ontwikkeling van spiermassa.
  • Verhoogt de productie van stikstofmonoxide en creatinine die spelen een essentiële rol in de dilatatie en ontspanning van de bloedvaten.
  • Stimuleert en verbetert de erectie.
  • Cel reproductie, belangrijke rol in het proces van spermatogenesedeelneemt.
  • Stimuleert de vrouwelijke libido.


"Bij volwassen proefpersonen, L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. In voeding trekt het lichaam L-arginine van leguminosen, voor bepaalde granen zoals bruine rijst, havermout of boekweit, rood vlees, gevogelte, vis, zuivel en noten. Echter, als de dagelijkse behoefte aan L-arginine wordt geschat op 117 mg/Kg/dag (8.2 g voor een individu tot 70 Kg), een standaard westerse dieet brengt een gemiddelde van slechts 5 g/dag van L-arginine. In deze context, de kwestie van de suppletie met L-arginine... ontstaat. ». De letter van de NSFA (nieuwe samenleving Frans van atherosclerose), n ° 23 - December 2006

Forever ARGI + biedt dezelfde voordelen als L-Arginine terwijl, bovendien, heeft de positieve eigenschappen die zijn opgenomen in de componenten van Grenada, tekstfragmenten van rode wijn en bessen, evenals de druif huid. Elk van deze componenten vormen samen de voedingssupplement voor een nieuwe generatie van producten, die ondersteuning en een beter evenwicht voor het gehele lichaam biedt.

Voor eeuwig Argi +

Advertenties