Body Conditioning cream

Aloë Body Conditioning cream is een verstevigende crème geassocieerd te worden is de ideale partner voor de Aloë lichaam Toner en maakt huidweefsel te behouden of te herwinnen hun Toon.

Aloë Body Conditioning Aloë gebaseerd (33%) room is verrijkt met plantaardige oliën en plantaardige extracten. Het is werken in tandem met de styling crème lichaam (Aloë lichaam Toner) maar kan ook worden gebruikt slechts op delen van het lichaam te versterken. Het is ideaal voor de buste, nek en lichaamsdelen die niet kunnen worden gedekt door pelli-Slinky.

Deze aantrekkelijke kabinet zorg lichaam Aloë, ref. 55 aanvullende elementen, gecombineerd met de regelmatige beoefening van oefeningen en een gezonde voeding, deelnemen aan de vermindering van de verschijning van cellulitis. Verschillende redenen verklaren het uiterlijk van cellulitis. Het is een verstoring van de hormonale activiteit en de sterke aanwezigheid van oestrogeen dat aan deze verschijning bijdragen kan. Het kan ook worden veroorzaakt door een depressie van het vasculaire systeem.

Bestelling

Advertenties

ALOEVERA %