Aloë Scrub

Voor eeuwig Aloë Scrub is een schalen crème speciaal ontworpen voor diep reinigen van de poriën van de huid, dode cellen verwijderen en herstellen huid glans en frisheid. De vereniging van Microbolletjes van jojoba met verse Aloë gel om te exfoliëren de huid zachtjes. Teint vond haar glans, de huid ademt en vond een vlotte en zelfs uiterlijk satijn.

Deze zeer zachte formule kunt dagelijks gebruik (met name aanbevolen om rokers of vrouwen die make-up onderaan Foundation dragen). Als dat niet het geval is, twee tot drie Scrubs per week voldoende zal zijn. Het is belangrijk op te merken dat deze scrub geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest kwetsbare is. Het kan daarom vol vertrouwen worden gebruikt door mensen die normaal gesproken van allergie voor de 'traditionele' veel te schurende Scrubs. Heren!

Deze scrub is ook voor u mannen! Vooral als u van degenen duurt die hebben een baard!

Vervolgens wordt het aanbevolen om een aloë Scrub afschilfering voor het scheren met crème wasmachine (ref 38).
De huid is zodra gereinigd en onthaard dode cellen die stik hem, nu klaar om te ontvangen van de zorg (crèmes, na het scheren Gentleman's Pride) die doordringen gemakkelijker en effectiever handelen. Nooit saai huid - dit is het doel van Forever Aloë Scrub. Met haar unieke combinatie van gel Aloë (30%) en solide gerealiseerde microsferen van jojoba-olie is schoner huid zacht genoeg voor elke dag worden gebruikt en sterk genoeg om te verwijderen van de onzuiverheden die zich ophopen in de fijne poriën van de huid.

Deze twee natuurlijke ingrediënten kan de huid te vernieuwen zelf alleen, terwijl het helpen om de droge huid en schade veroorzaakt door synthetische schoonmakers te beschermen. Past elk type van huid-alsook voor haar voor hem. Deze natuurlijke exfoliant voor gezicht en lichaam bereidt de huid vocht.

Bestelling

Advertenties

ALOEVERA %