Activator Aloë

AloëVera Activator [Aloë Activator] Forever Aloe Vera Activator is een zuivere oplossing bereid uit de natuurlijke gel geëxtraheerd uit het volwassen blad van de Aloë, gestabiliseerd en gestandaardiseerd teneinde zijn actie voor ten minste 5 jaar.

Absoluut Proberen!

Vanwege de samenstelling zijn het gebruik van de Aloë-Activator die van Aloe gebaseerd producten generalist (gelei, eerste Aloë...).Het toch onderscheidt zich door zijn hoge concentratie van Aloe, zijn vloeibaarheid en het ontbreken van pulp, waardoor het geschikt is voor meer specifieke toepassingen (in sprays, lotions of druppels voor de ogen en oren bijvoorbeeld).

  • Voor de ogen: Aloë Vera Activator

in het geval van cataract, conjunctivitis, van irritatie van allergieën... Als pure aloë steekt een beetje, is het raadzaam om te verdunnen in een zoutoplossing (half, helft) in kleine hoeveelheden alleen voorbereid en dat we in de koelkast, houden omdat dit serum gemakkelijk maakt. Doe 1-2 druppels meerdere malen per dag.

  • Rond het oor met de Activator voor de massage van het oor.

Wacht 3 tot 5 minuten om te laten drogen en vervolgens massage de gelei op de top. Binnenkant, zet een goed doorweekt katoen van Aloë Activator: 2 keer in 3 uur te snel opgelucht (lucht blaast, pijn na het zwembad...).

  • In de mond, Aloë Activator.

Voor de wonden van kunstgebitten, Aften, gommen die bloeden: om te zorgen voor effectieve, toepassen van 8 tot 10 keer per dag met je eigen vingers, 1 of 2 tegelijk daalt. Gebruik geen katoen omdat het absorbeert de Aloë Activator tevergeefs.

  • De Aloë Activator voor de neus.

Je kunt Aloe Activator in kleine sproeiflacon (verstrekt door FLP), waardoor een beetje mist, handig voor de neus of ogen.

  • Voor likdoorns, eelt, ogen van de patrijs.

Massage met Aloë Vera pure Activator, breng dan gelei en zetten een pleister.Min 2 keer per dag, 's morgens en 's avonds.

AloëVera Activator in gynaecologische klysma.

De Aloë is een kwart van gekookte en gekoelde water + 1 tot 2 eetlepels Aloë Activator geweldig. De eerste dagen, kan de vrouw het gevoel een koken of branden sensatie dat verdwijnt snel, maar het is belangrijk om te zeggen dat de persoon gerust te stellen. 
De Aloë Activator verandert de pH en juist als er probleem is, betekent dit dat de pH is veranderd.

Andere Toepassingen

Met de roze klei (masker poeder): het mengsel van één theelepel aloë Activator en een lepel van poeder van klei om een masker van een zeldzame effectiviteit (facelift)

Bestelling