Aloë Activator

Aloë Vera Forever Aloë Activator Activator is een pure oplossing gemaakt van de natuurlijke gel gewonnen uit volwassen blad Aloë's, gestabiliseerd en gestandaardiseerd om zijn werking te behouden voor ten minste 5 jaar.
Door zijn samenstelling, het gebruik van de Aloë activator zijn die van algemene producten op basis van Aloë (bevroren, Aloë Eerste ...). Aloë Activator onderscheidt zich niettemin door zijn hoge concentratie aloë, zijn vloeibaarheid en de afwezigheid van pulp, waardoor het in staat is om meer specifieke toepassingen (in spray, lotions, oogdruppels en oren bijvoorbeeld).

Aloë Vera Activator of Forever Aloë Vera Activator voor gezichtsbehandelingen (ogen, mond, tanden, tandvlees, oren, verband,

Aloë Activator voor de ogen

Aloë Activator voor de ogen: verdun de Aloë Activator in fysiologisch serum (half, half) bereid in kleine hoeveelheden om in de koelkast te bewaren. Zet 1 tot 2 druppels meerdere keren per dag. Cataract, Conjunctivitis, Irritaties, Allergieën...

Activator pour les oreilles

  • Aloë Activator voor de oren: masseer rond je oren met Aloë Activator.
  • Wacht 3 tot 5 minuten om het te laten drogen en masseer vervolgens met Aloë Vera Gelly.
  • In de oren, zet een katoen goed doordrenkte Aloë Activator: 2 keer binnen 3 uur. Duidelijke en snelle verlichting in geval van pijn.

Aloë Activator voor tanden en tandvlees

Aloe Activator pour les dents et gencives ; les plaies de dentiers, les aphtes, les gencives qui saignent : pour que ce soit efficace, appliquer 8 à 10 fois par jour avec les doigts propres, 

1 à 2 gouttes à la fois suffisent. 

N'utilisez pas de coton car il absorbe Aloe Activator en pure perte.

Activator voor de neus

De Aloë Activator voor de neus; Zet Aloë Activator in een kleine vaporizer (verstrekt door FLP), waardoor een kleine mist, handig voor de neus of ogen.

Aloe Activator en gynécologie

Aloë Activator in de gynaecologie; gynaecologische klysma: een kwart gekookt en gekoeld water - 1 tot 2 eetlepels Aloë Activator. In de eerste paar dagen kan de vrouw een brandend of kookgevoel voelen dat snel vervaagt, maar het is belangrijk om het te melden om de persoon gerust te stellen. De Aloë Activator verandert de pH en juist als er een probleem is, betekent dit dat de pH is veranderd.

Verjongingsactivator

Aloe Activator, lifting facial pour la peau, masque facial, lifting, rajeunissement : Aloe Activator + argile rose (Mask Powder) ; mélanger une cuillère à café de Aloe Activator et une cuillère de poudre d'argile pour un lifting !

Hoorns, hardhout, patrijsogen

Voor hoorns, hardhout, patrijsogen, massage met pure Aloë Activator, breng jei en zet een verband.
Min twee keer per dag, 's ochtends en 's nachts.

Facebook