F15 Intermediate 1 & 2 - Chocolate Lite Ultra

Met de F15, gaat u verder met de volgende stap beter te voelen en er beter uitzien. U start gewoon om naar de sportschool en gezonder eten, of dat u al ervaring op dit gebied: de F15 is geschikt voor iedereen ongeacht het niveau. Volg de F15 TUSSENLIGGENDE sport en gezond voedsel zijn al deel van uw dagelijks leven, maar je bent klaar voor de volgende stap.

Voor wie:
Voor mensen die, eenmaal de BEGINNER F15 gedaan, willen blijven hun transformatie. Het programma is ook ideaal voor die al relatief actief, die willen opvoeren van het tempo van hun sportieve activiteiten en houden hun gezonde eetgewoonten. Dit programma zal ook introduceren sport opleiding gebruik van halters. Na een voeding programma en een schema van voedingssupplementen, gezonde recepten, oefeningen en cardio op hoge intensiteit interval training en yoga sessies zal werken. De brochure bevat een voedings-plan, een sport programma, informatie over een duurzame levensstijl te veranderen, maar ook algemene informatie over bijvoorbeeld het belang van een goede nachtrust.

Inhoud van de F15 (voor 15 dagen):
Forever Aloe Vera Gel™ (2 x 1 liter)
Forever Lite Ultra™ chocolade (15 maaltijden)
Forever Therm™ (15 pillen)
Forever Lean™ (60 capsules)
Forever fiber™ (15 zakjes)
F15 tussenliggende brochure

N.B. Als u momenteel medicatie of onder medische behandeling, bijvoorbeeld hartproblemen of diabetes zijn, adviseren wij u contact op met een arts voordat het oefeningsprogramma starten of het nemen van supplementen. De F.I.T. Forever (C9, F15, Vital5) is niet geschikt voor zwangere vrouwen, als u van plan bent een zwangerschap of borstvoeding.

Kopen