F15 Beginner

Neem met F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Of u nu net begint met sporten en gezonder eten, of al veel ervaring heeft: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau. Kies voor F15 BEGINNER als u wilt starten met een gezondere levensstijl.

Voor wie:
F15 BEGINNER is het juiste programma voor u als u net de C9 heeft volbracht óf nog niet-of nauwelijks sport en wilt starten met een gezondere levensstijl. Met dit programma leert u de basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven. 

F15 Intermediate

Met de F15, gaat u verder met de volgende stap beter te voelen en er beter uitzien. U start gewoon om naar de sportschool en gezonder eten, of dat u al ervaring op dit gebied: de F15 is geschikt voor iedereen ongeacht het niveau. 

Volg de F15 TUSSENLIGGENDE sport en gezond voedsel zijn al deel van uw dagelijks leven, maar je bent klaar voor de volgende stap. 

Voor wie: Voor mensen die, eenmaal de BEGINNER F15 gedaan, willen blijven hun transformatie. Het programma is ook ideaal voor die al relatief actief, die willen opvoeren van het tempo van hun sportieve activiteiten en houden hun gezonde eetgewoonten. 

Dit programma zal ook introduceren sport opleiding gebruik van halters. Na een voeding programma en een schema van voedingssupplementen, gezonde recepten, oefeningen en cardio op hoge intensiteit interval training en yoga sessies zal werken. De brochure bevat een voedings-plan, een sport programma, informatie over een duurzame levensstijl te veranderen, maar ook algemene informatie over bijvoorbeeld het belang van een goede nachtrust.