Wat is dan de C9?

Forever Living MLM

Met het programma C9 voltooit u een schitterende naar een gezonder en slanker jezelf versie starten. Dit programma van "zuivering" effectieve en makkelijk te volgen, krijgt u de tools die u nodig hebt om aan de slag nu uw metamorfose.

N.B. Als u momenteel medicatie of onder medische behandeling, bijvoorbeeld hartproblemen of diabetes zijn, adviseren wij u contact op met een arts voordat het oefeningsprogramma starten of het nemen van supplementen. De F.I.T. Forever (C9, F15, Vital5) is niet geschikt voor zwangere vrouwen, als u van plan bent een zwangerschap of borstvoeding.
Kopen

Hoe werkt de C9?

Het volledige C9-programma duurt negen dagen. Stap voor stap begin je met de nutritionele combo, dagelijkse planning, tips en recepten.
Noteer voordat u begint in de brochure wat uw doelen zijn.
Volg vervolgens het dagelijkse schema dat u zal vergezellen op de C9-route.

Opmerking:de Forever F.I.T. (C9, F15, Vitalib) is niet geschikt voor zwangere vrouwen als u zwangerschap overweegt of borstvoeding wilt geven.

Het resultaat

Na 9 dagen eet je gezonder en beweeg je meer. Je zult fitter en energieker aanvoelen. Je zult ook veel hebben geleerd over voeding, sport en gewichtsverlies. Nu is het tijd om te volharden. Dus onmiddellijk beginnen met de F. I. T. 1 direct na.

Keuzelijst met invoervak C9

  • Forever Aloe Vera Gel
  • (99.7% Aloe vera puur!)
  • Forever Ultra Lite eiwit shakes
  • Voedingssupplementen
  • Gedetailleerd programma boek
  • Tape
  • En een gratis shaker!

9 dagen

Een 9-daagse periode is ideaal voor het nemen van de eerste stap naar een gezonde levensstijl. Het geeft je ook tijd zich bewust worden van wat je eet, valkuilen te vermijden en uw sportief niveau.

Aloë Gel

Aloë Vera Gel Forever

Forever heeft Aloe Vera Gel de hoofdrol in de C9. Deze drank is gemaakt tot 99,7% van pure aloë vera gel! De Gel van de aloëVera is rijk aan vitamine C en bevat noch conservatief noch suiker. Het is de ideale aanvulling op een gezond dieet.

Meer...

Advertenties