Forever Lycium Plus

Lycium wordt gebruikt in China sinds de oudheid voor de gevolgen ervan tonic voor Yin. Het extract gebruikt vandaag komt van de gedroogde rijp fruit.
De belangrijkste eigenschappen toegeschreven door traditie aan het fruit van Lycium zijnvisie verbetering met inbegrip van de visie van de nacht, de revitalisatie van "vitaal belang essences" (energie reproductieve en seksuele) en haar actie op de kwaliteit van de huid. Lycium werd vervolgens gebruikt voor toestanden van vermoeidheid, gebrek aan energie, pijn terug en knieën, tinnitus, duizeligheid, diabetes, wazig, visie hoest en seksuele disfuncties. Lycium vrucht bevat meerdere nutriënten in grote hoeveelheden, die polysacchariden, aminozuren, beta-caroteen (en van andere carotenoïden), betaïne, scopoletin, vitamines en mineralen.

KOPEN - WINKELEN

Forever dagelijks

Een voedingssupplement ontworpen om 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RDA) in essentiële vitamines, mineralen, voedingsstoffen en biologisch beschikbaar. De dagelijkse Forever koppelen 55 voedingsstoffen perfect uitgebalanceerd ter ondersteuning van elke dag een optimale gezondheid en vitaliteit. Combineer dit voedingssupplement te nemen aan deAloëVera Gel voor betere resultaten.

Meer...