Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar bestaat uit SAP van Aloe vera, verse veenbessen en zorgvuldig geselecteerde Apple sappen. Geniet van de voordelen van Aloe Vera en vruchtensappen in de Aloe Berry Nectar.

Het is een gezonde en natuurlijke voedingssupplement dat kan worden geïntegreerd in dedagelijkse voeding van de hele familie.

Door deevacuatie van toxines uit je lichaam, drinken Aloe vera spijsvertering bevorderen en laat een goede assimilatie van vitaminen en mineralen. Zonder dieet of esthetische verzorging of chirurgie, u u evenredige relatie tot uw gezonde natuurlijke structuur: gewicht, obesitas, huid, energie, gezondheid, esthetiek, afrodisiacum voor mannen en vrouwen,...

Aloe Berry Nectar ontgift de urinewegen, de nieren, de lever, dieet, verlicht de prostaat, urineweginfecties, vleesbomen, de gomziekte, migraine, spataderen, flebitis, opvliegers, bestrijding van slechte cholesterol en spanning uitbraken.

  • Voedingssupplement
  • Alle voordelen van de aloëVera Gel, evenals concentraat van veenbessen en appels
  • Een krachtige antioxidant Aloe vera drankje
  • Een natuurlijke bron van vitaminen A en C

De Aloe Berry Nectar, op basis van aloeVera Gel, helpt een goede tarief van hydratatie te handhaven. Naast de Aloe vera gel bevat Berry Nectar naast Apple en cranberry extracten waarmee deze drank van vitaminen A en C extra van bekende antioxidanten. De heerlijke smaak van de Berry Nectar maakt een ideale drankje voor kinderen.

Kopen

Annonce