Sonya Skin Care collectie

De collectie Sonya Skin Care bevat 5 producten van hoge kwaliteit die beogen te reinigen en te hydrateren de huid, maar ook voor het behoud van zijn gezondheid en schoonheid. De combinatie van unieke ingrediënten helpt om te kijken stralend en frisse huid moisturizer als nooit tevoren.

The Sonya Skin Care collectie bestaat uit:

  • Aloë zuiveren reinigingsmiddel (277) deze opmerkelijke behandeling reinigingsmiddel met Aloë vera en fruit zachtjes extracten zuivert en verwijdert onzuiverheden zonder drogen van de huid.
  • Aloë diepe - zuivering van Exfoliator (278) voor deze perioden waar de huid extra afschilfering, zonder vergt echter te worden geïrriteerd door een Exfoliating corrosieve, deze zorg schoner, die ook een milde Exfoliating met Aloë vera en natuurlijke jojoba is, zich als de ideale oplossing presenteert.
  • Aloë verfrissende Toner (279) zonder alcohol, dit verzorging van de huid toning en verfrissende Aloë vera, witte thee en komkommer biedt een vitale hydratatie aan de huid te verlaten het perfect vernieuwd en gehydrateerd.
  • Aloë Balancing room (280) deze Aloë vera crème bevat conditioners extracten en hydraterende stoffen van de meest geavanceerde om ervoor te zorgen een evenwichtige hydratatie en een stralend uiterlijk op de huid.
  • Aloë Nourishing Serum (281) deze prachtige serum witte thee behoudt en vocht op de huid herstelt zodat ze haar jeugdige gloed vindt.

Bestelling

Operationele tips

Sonya Skin Care-collectie bevat 5 producten van hoge kwaliteit die beogen te reinigen en te hydrateren uw huid, maar ook voor het behoud van zijn gezondheid en schoonheid. De combinatie van unieke ingrediënten helpt om te kijken stralend en frisse huid moisturizer als nooit tevoren.

Deze vijf kwaliteitsproducten werken synergetisch om een vers en stralende huid. Blader door de vijf wulpse stadia van deze exclusieve skincare-lijn en geven de huid de luxe die ze verdient.