Bee Pollen

Stuifmeel is Bemestings-bloemen poeder. Bijen verblijfkosten en brengen hun kasten te voeden. Het stuifmeel is volledig natuurlijk en bevat geen conserveermiddelen, kleurstoffen, of kunstmatige aroma's.

De samenstelling van het stuifmeel, neemt nota van de aanwezigheid van een zeer groot aantal aminozuren, en vooral acht aminozuren essentieel om te leven dat ons lichaam niet kan synthetiseren en dat moet het dagelijks in onze voeding te vinden. Deze rijkdom aan essentiële aminozuren geven stuifmeel een groot voordeel wiens belang is voor de hand liggende, aangezien nemen van 6 tot en met 8 tabletten van stuifmeel Forever betrekking heeft op bijna alle van de dagelijkse behoeften.

Er zijn ook van veel vitaminen de meest significante, die een bepaalde overvloed van vitaminen van de groep B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9 en B12), vitamine A, C, D en E, veel mineralen, enzymen en antibioticaresiduen waardoor het stuifmeel bevat de meeste van de noodzakelijke elementen voor het leven dat het absoluut onmogelijk om te reproduceren kunstmatig in het laboratorium. Deze rijkdom maakt dit voedsel natuurlijk en volledige één van de beste supplementen die u zou willen vinden.

Kopen

Advertenties

% ALOECAMEROUN160X600%