A propos de la plante aloe vera

Wat Wat Aloë Vera?

Aloë Vera is een belangrijke medicinale plant. Het wordt vaak ten onrechte beschouwd als een verscheidenheid van cactus, maar het is onderdeel van de lelie familie, net als de tulp, uien, asperges ... 
Ze woont in tropische landen (Afrika, Amerika) en heeft het kenmerk van het opslaan van water in de bladeren in de warme perioden. 

Bladeren van Aloë Vera zijn breed en bestaat uit drie lagen: 
- De buitenste beschermende lagen 
- De vezellaag (hooggeconcentreerde aloin die wordt gebruikt als een laxeermiddel en waarvan de bittere smaak dient als bescherming tegen roofdieren 
een geleiachtige hart waar de plant verzamelt zijn water reserves die ook worden genoemd slijm of vruchtwater. 

Forever Living Products maakt alleen gebruik van het slijm (of pulp) van de plant, doorschijnende gel in het hart van de plaat bevat geen aloin dat kan vervelende bijwerkingen Helaas, vandaag de dag te veel bedrijven de ontwikkeling van producten op basis veroorzaken Aloë Vera alleen voor marketing doeleinden en voor zijn populariteit. Commerciële producten zijn niet goed voorbereid of te verdund, die de tegenvallende producten maakt. Het is ook moeilijk om deze plant om al haar deugden goed blijven stabiliseren, zo weinig bedrijven bieden hoogwaardige producten. Deze plant is onmisbaar voor ons welzijn en onze best-aging, evenals die van onze kinderen.

Pannel van cocktails

Aloë Vera Gel

Waan je in een gebied van Aloë vera, stel je voor dat je sneed een stuk van de plant en je direct zijn gel drinkt. Onze Forever Aloe Vera Gel kan u de zelfde sensaties van proeven zoals het 99.7% pure gel bevat brengen.

Meer...