Hoe te vinden

 Où trouver le gel aloe vera ?

Als je in gebieden woont waar Aloë Vera in het wild groeit, zul je er geen moeite mee hebben om ze altijd bij de hand te hebben.

Maar voor het grootste deel is het noodzakelijk om toevlucht te nemen tot gespecialiseerde commerciële vormen, veel beter aangepast. De recente populariteit van Aloë Vera heeft echter geleid tot en geeft nog steeds aanleiding tot vele specialiteiten, waarvan er veel niet altijd schuldloos zijn, zelfs als ze Aloés in grote letters op hun verpakking weergeven.

U moet er dus voor zorgen dat u het percentage van het product hebt dat u gaat kopen. Dit percentage (indien vermeld, omdat het niet altijd het geval is en het noodzakelijk is om zeer verdacht te zijn) kan variëren van 1 tot 100%, waarbij dit laatste duidelijk degene is die dichter bij de werking van de verse pulpmoet zijn.

Kies altijd gestabiliseerde Aloë vera pulp met een percentage pulp zo dicht mogelijk bij 100% (pas op voor 100% gestabiliseerde Aloë vera, wat eigenlijk betekent dat de gebruikte Aloë vera, ongeacht het percentage, zelfs homeopathisch, gestabiliseerd is op 100%) en op hun verpakking het I.A.S.C. (International Aloe Science Concil) label, de officiële instantie voor de controle van grote fabrikanten om bepaalde commerciële misstanden op dit gebied te voorkomen, een label dat certificeert dat de betrokken specialiteit voldoet aan de optimale kwaliteitsnormen voor alle parameters die de effectiviteit ervan bepalen.

Hoewel Aloë Vera te vinden is in elke apotheek, drogist of natuurvoedingswinkel in de Verenigde Staten, geldt hetzelfde niet in België, Nederland en Luxemburg, waar je nog steeds echt op zoek moet naar kwaliteitsgestuurde producten die alle verzekeringen van goede efficiëntie bieden.

Als u Aloë vera wilt bestellen die aan deze criteria voldoet: 

Meer. ...

Bestel online

Hoe u de beste Forever Living Products-gecertificeerde aloë vera-gel en bijenkorfproducten voor persoonlijke verzorging kunt kopen bij uw plaatselijke Forever Living Products-winkel.
Australie
Belgique
Canada
Cameroun
Nigéria
République Tchéque
Gréce
Irlande
Luxembourg
Malaisie
Mexico
Pays-Bas
Nouvelle Zélande
Irelande du Nord
Philippines
Portugal
Singapour
Slovaquie
Afrique du Sud
Espagne
Royaume-Uni
Etats-Unis d'Amériques

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies