Afvallen, afvallen, afvallen

Clean 9 Detox

Lylian Kone, chroniqueuse Santé et Diététique de l'équipe de @lkp2, a récemment testé la cure

Forever Weight Care

Elle a passé quatre semaines à noter les effets de la toute dernière super cure venue d'Amérique combinée avec un nettoyeur de colon, pour que nous puissions vérifier par nous-mêmes de quoi il s'agissait. Et les résultats nous ont réellement étonnés.

Elle a perdu plus de 11 kg en 4 semaines.

Les effets positifs de la cure Forever Weight Care ou Forever Clean 9 ont balayé tout le scepticisme que nous avions au départ. Nous avons constaté que non seulement la cure faisait perdre du poids, mais elle semblait également

augmenter les niveaux d'énergie.

Elle a aussi permis à Lylian de mieux dormir et de se sentir plus reposée au réveil.

Perdre Du Poids, Mincir Et Maigir Sans Effet Yo-Yo

En décembre, j'avais déjà perdu presque 12 kilos (et je me sentais incroyablement bien)

Ik ben al een 42.
% ALOEVERA336X280%
Ik ben zo blij om dit programma. Ik echt niet kon staan mijn lichamelijke, voelde ik me opgeblazen en miste lucht. Ik heb nu het gevoel om een geheel nieuw leven te beginnen.

Als jarenlang, je eet en te veel drinkt en minder en minder bewegen, zie je uiteindelijk je dubbele in de spiegel. Een onvermijdelijk gevolg.

Mijn probleem: mijn liefde voor eten en drinken deed mij niet alleen een ernstig overgewicht, maar ook een ernstig gevaar voor mijn gezondheid.

Ik voelde me niet alleen opgeblazen en met een impressie van het lopen uit van lucht te allen tijde, ik was ook lijdt aan slaapapneu, ik was snurken (zeer sterk), mijn rug deed heel veel pijn en mijn hart leek te verslaan altijd te snel. Ik realiseer me nu dat ik op het juiste spoor was aan het ontwikkelen van diabetes. Ik worstelde opstaan in de ochtend en ik zou kunnen vallen in slaap in seconden.

Zelfs in het vinden van al deze symptomen, ik kon nog niet om te overtuigen me om me op een dieet. Ik heb geprobeerd minder te eten maar ik snel ontmoedigd mij. Ik heb ook geprobeerd te doen meer oefening, maar mijn gewicht hinderde me zo veel als u wilt verplaatsen dat ik spoedig gaf.

Toen ontdekte ik het programma Forever Weight Care. Ik probeerde het schoon 9 en ik verloor 6,5 pond in 9 dagen! Ik volgde de Forever Weight Care programma. Dit programma werkte goed omdat ik hem zeer strikt voor 30 dagen volgde. Vervolgens heb ik geleerd dat als je dit programma van het gewichtsverlies voor een periode van ten minste 28 dagen volgen, vervolgens neem nieuwe voedingsgewoonten. Volg het hele programma heeft veroorloofd mij voor het breken van de cirkel, wrede en destructieve van mijn oude gedrag van voedsel en het herwinnen van controle.

Als ik soms kleine verschillen? Ja, natuurlijk ik maakte maar het nooit lang duurt en zo kan ik snel de situatie rectificeren. Ik breng nu de lessen dat ik geleerd van het programma en ik aangepast mijn stijl van leven met behulp van de belangrijkste producten.

Het was soms echt moeilijk. Het is moeilijk om de eetgewoonten die je voor vele jaren in slechts een paar weken hebt te veranderen. Maar na 35 dagen van programma, heb ik een goede basis om te blijven bewegen vooruit. En ik weet dat, als hoeft te worden, ik kan altijd gebruik maken van de Clean 9 programma detox behandeling.

Ik heb nooit gevoeld...

Zo gezond en in vorm voor jaren en ik bleef het voor eeuwig Weight Care programma zonder het gevoel van verhongeren mij; Ik weet dat ik mijn gewicht behouden kunnen, want het is niet een jojo dieet. Ik kon mijn lichaam alle voedingsstoffen geven zonder teveel calorieën te absorberen.