Aloe vera acne

Acne en voeding

Uitleg.

Voor 30 jaar, hebben de Dermatologen zei dat voedsel had geen invloed op acne. Vandaag zijn ze minder categorische. Nieuwe studies tonen aan dat wat we eten waarschijnlijk een rol bij de triggering of evolutie van acne speelt, hoewel het mechanisme niet goed wordt begrepen.
Vanaf de jaren 1970 tot 2000, macht was in acne maar onlangs, verscheidene ontdekkingen hebben ondervraagd deze bewering. Het blijft nu voor een beter begrip van het verband tussen wat we eten en acne.

Acne: innocent voeding te snel gevonden
Acne en voeding. In 1941 suggereert een studie dat chocolade, vetten, vlees, zoetigheden en pinda's een rol in de ontwikkeling van acne spelen. Maar dertig jaar later, het werk van Dr. Fulton het dieet uit oorzaak. Dr. Fulton of chocolade in 1969: een groep tieners kreeg zoete zonder chocolade repen en candybars van een andere groep, hoewel het geen verschil op acne veroorzaakt. In 1971, Dr. Anderson ten opzichte van de gevolgen van een dieet van uitsluiting (zonder chocolade, melk, pinda's, coca-cola...) en komt tot dezelfde conclusie als Dr. Fulton.
In het licht van deze resultaten bieden dermatologen hun patiënten die hun acne niets heeft te maken met hun dieet. Maar dertig jaar later, deze studies zijn uitgevoerd met een slechte methodologie toegeeft Dr. Florence Poli, dermatoloog dermatologische dagen in Parijs. In de eerste studie, kunnen wij geen controle over de rest van het dieet van adolescenten. Met betrekking tot de tweede studie, was er geen controlegroep, en het belang van acne was onjuist.

Acne en voeding, opmerkingen
Desondanks patiënten nog steeds geloven in de rol van voeding in de ontwikkeling van hun acne... En opmerkingen in de vroege 2000s lijken te bewijzen hen juiste:

* De Eskimo's hebben nu acne, terwijl ze dat niet deden voordat u naar een westerse levensstijl en zagen we dat dezelfde wijziging in migrerende onderwerpen van het platteland naar de stad zegt Dr. Polish.
* In 2002, het team van Prof. Salmerón maakte een doorbraak: vond ze geen symptomen van acne onder twee primitieve stammen, die hield een zeer nauwe kracht van hun voorouders. De Papoea's van Nieuw-Guinea en de jager-verzamelaars van de pijn, de stam van Paraguay, hebben gemeen een laag koolhydraten dieet en met uitzondering van zuivelproducten, in tegenstelling tot de Westelijke beschavingen.
* In 2005 trekt een studie een parallel tussen de consumptie van melk en acne. In 2008 bleek een studie dat mannen die de meeste melk dronk de grootste problemen van acne hadden.
* Alle bovenstaande studies hebben aangetoond dat hoge niveaus van het hormoon insuline-achtige-groei factor (IGF-1) werd geassocieerd met acne.

Acne en voeding, wat zijn de links?
Het is mogelijk dat hormonale stofwisseling wordt gestimuleerd door externe factoren van de oorsprong van voedsel. De westerse dieet wordt gekenmerkt door een hoge, zij worden blootgesteld aan een hoge bloedsuikerspiegel (in de hoge bloed insulineniveaus), met hormonale gevolgen glycemische index: verhevenheid van de circulerende androgenen, productie van IGF - 1, vermindering van de activiteit van de nucleaire receptoren van retinoïden. Dit alles heeft invloed op de Sebaceous secretie en de folliculaire keratinization, twee essentiële elementen in de pathofysiologie van acne.
De melk kan bevatten hormonale bestanddelen of moleculen endogene hormonen beïnvloeden. De prikkel bepalen van melk consumptie kan betrekking hebben op geïsoleerde of geassocieerd met drie factoren: stimulatie van de productie van IGF - 1, rechtstreeks door de melk, of niet indirect door een reactie type steeds ondergeschikt aan hoge glycemische lading van melk, absorptie van de dihydrosterone of de androgene precursoren opgenomen in melk. De dader is dus misschien het hormoon IGF-1.
Kortom, de voeding heeft waarschijnlijk een rol in de pathogenese van acne, maar het mechanisme is duidelijk nog niet. Voor nu is het voorschrijven van een specifiek plan voorbarig. In afwachting van nieuwe studies wellicht acne lijders al een uitgebalanceerd dieet, zonder overschrijding van zuivelproducten, suikers en vetten.

Anne-Sophie Glover - London - 27 januari 2009

Bron: mededeling Acne, wat is er nieuw? Dermatologische dagen Parijs, 9 tot en met 13 December 2008, voeding, roken en acne, Dr. Florence Poli, 11 December 2008